Свято останнього дзвоника у Прилісненській громаді

Дата: 31.05.2023 17:56
Кількість переглядів: 98

31 травня у всіх закладах загальної середньої освіти Прилісненської громади пролунав останній дзвоник. Він підбив підсумки в освітньому марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Перед життєвим вибором постали 93 випускники 11 класів та 144 випускники 9-х класів закладів загальної середньої освіти Прилісненської громади

На урочистих лінійках за високі  досягнення в окружних, обласних, Всеукраїнських конкурсах грамотами були відзначені учні шкіл громади. Відмінники початкової ланки саме на цьому святі отримали такі довгоочікувані Похвальні листи, як  нагороду за працьовитість, старанність, жагу до знань. Одинадцятикласники з легким сумом слухали мелодію останнього шкільного дзвінка  та з гордістю презентували  молодшим школярам, учителям, батькам свої досягнення і таланти. Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Саме учнівська юнь, як ніхто інший, буде цінувати, берегти та плекати найсокровенніше для кожного українця – вільну суверенну неподільну Батьківщину. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх ваших мрій.

Вітаємо і батьків, які разом зі своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину.

Шановні вчителі, попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців. Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали дітям пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Нехай цьогорічний останній дзвоник стане символом майбутньої Перемоги, яка святковим феєрверком спалахне на видноколі нашого світлого майбутнього.

Всім учням бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям - творчого завзяття, а випускникам - досягнення мети!

Зичимо усім вам добра й благополуччя, міцного здоров'я, щастя і миру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь