A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

На території Прилісненської сільської ради відновлено надання послуг з реєстрації і зняття з реєстрації місця проживання

Дата: 15.07.2022 11:09
Кількість переглядів: 615

 

На території Прилісненської сільської ради відновлено надання послуг з реєстрації і зняття з реєстрації місця проживання

Особа, яка знялася з реєстрації в одному місці проживання, має 30 календарних днів на те, щоб зареєструватися в іншому. Реєстрація місця проживання за заявою особи може бути здійснена одночасно із зняттям з попереднього місця проживання. Для отримання послуги необхідно звернутися до центру надання адміністративних послуг або до старости відповідного старостинського округу.

 

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

1. Паспортний документ особи або довідка про звернення за захистом в Україні, або документ, що посвідчує особу без громадянства, з особистими даними.

2. Свідоцтво про народження – для  дітей віком до 14 років.

3. Документи, що підтверджують право на проживання (перебування) в житлі, адреса якого реєструється для проживання (перебування) (відомості про житло (документи), що підтверджують право власності на житло, рішення суду, яке набрало законної сили, про надання особі права на вселення до житла, визнання за особою права користування житлом, жилим приміщенням, договір найму (піднайму, оренди) або інші документи, визначені Кабінетом Міністрів України). У разі відсутності таких документів реєстрація місця проживання особи здійснюється за згодою власника (співвласників) житла, уповноваженої особи житла.

4. Документи, що посвідчують особу законного представника.

5. Документ, що підтверджує сплату адміністративного збору.

6. Документи, що підтверджують повноваження особи як законного представника, крім випадків, якщо законними представниками дитини є її батьки чи один із батьків.

7. Військово-обліковий документ (для громадян України, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку).

 

Адміністративна послуга є платною: сплачується адміністративний збір:

- у разі звернення особи протягом встановленого Законом строку 37,22 грн.;

- у разі звернення особи з порушенням встановленого Законом строку62,03 грн.

 

Згідно чинного законодавства документом, що підтверджує відомості про місце проживання особи є витяг з реєстру територіальної громади. Отримати такий документ можна у центрі надання адміністративних послуг та у старости відповідного старостинського округу. Водночас заявник може отримати витяг самостійно онлайн на сайті: https://diia.gov.ua/services/vityag-z-reyestru-teritorialnoyi-gromadi.

Такий витяг формується з відомчої інформаційної системи ДМС на підставі відомостей, отриманих з реєстру Прилісненської територіальної громади. Однак, на сьогодні цей реєстр потребує внесення уточненої і актуальної інформації про особу для подальшого коректного відображення у витязі: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце реєстрації, дата реєстрації, реквізити паспорта, свідоцтва про народження тощо.

Оскільки отримати витяг можна лише за умови повної достовірної інформації про особу, звертаємо увагу жителів громади на необхідності особисто звернутися до адміністраторів ЦНАП, старост округу для актуалізації інформації у реєстрі з наступними документами:

  • паспорт громадянина України;
  • свідоцтво про народження (для дітей до 14 років);
  • ідентифікаційний код;
  • будинкова книга (за наявності).

Отримати додаткову інформацію можна у центрі надання адміністративних послуг (вул. Сойне, 1б, с. Прилісне) або за телефоном (03376) 98520.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь