Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 23.05.2022 15:24
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

З 24 травня 2022 року на території Прилісненської сільської ради на підставі укладеної угоди Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй (ВПП ООН) реалізовує програму грошової допомоги для внутрішньо-переміщеного населення. Програма орієнтована на людей, які втратили засоби до існування та заощадження через нинішню ситуацію і покладаються переважно на гуманітарну допомогу, підтримку родичів та громади. Багатоцільова грошова допомога має на меті доповнити допомогу, яку надає держава, та забезпечити покриття основних витрат під час перебування в центрах прийому, колективних центрах або в приймаючих сім’ях.

Куди звернутися для отримання грошової допомоги ВПП ООН?

 Для отримання грошової допомоги від ВПП ООН Вам необхідно звернутися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Прилісненської сільської ради за адресою: вул. Сойне, 1б,                            с. Прилісне, Камінь-Каширський район, Волинська область.

Тел. (03376) 98520.

Хто може звернутися за допомогою?

 За грошовою допомогою можуть звернутися особи, громадяни України та особи, що мають посвідку на постійне проживання в Україні, які були вимушені залишити місце проживання після 24.02.2022 через ведення активних бойових дій, та тимчасово проживають на території реалізації програми. Талон з унікальним кодом для подачі заяви буде видаватись із розрахунку – один на сім’ю. Основним отримувачем може бути глава сім’ї або будь-який інший член сім’ї віком від 18 років з дійсним доступним документом, що посвідчує особу, який буде необхідний для отримання грошової допомоги у відділеннях Western Union або банках-партнерах Western Union. QR-код для отримання довідки видається особам, які мають оформлену довідку ВПО.

Які документи треба мати для подачі заяви і реєстрації?

   Для реєстрації необхідні: паспорт (свідоцтво про народження для дитини), ідентифікаційний номер, довідка ВПО, номер телефону, поточна адреса.

Чи потрібна присутність всіх членів родини?

 Для реєстрації достатньо присутності одного представника родини із оригіналами документів на кожного члена родини, які переїхали з ним. У разі відсутності оригіналів документів реєстрація можлива лише за фізичної присутності всіх членів родини.

Яка сума грошової допомоги, та як вона буде нарахована?

  Розмір допомоги складає 2220 грн. на одного члена сім’ї вимушених переселенців,  максимальний  обсяг  допомоги  на  одну  сім'ю становить 6660 грн.

  Отримувачам необхідно:

  • самостійно відсканувати QR-код на виданому талоні, заповнити електронну форму та отримати підтвердження реєстрації у системі;
  • за відсутності можливості відсканувати QR-код – перейти за посиланням https://ukr.reg.scope.wfp.org/. і зареєструватися для отримання допомоги ВПО, посилання містить лише мінімальні обов’язкові поля, як-от ім’я, прізвище, ідентифікаційний номер, номер телефону, кількість осіб родини, поточна адреса. В кінці заявки генерується код подання, а отримувачу надсилається автоматичне SMS.

Після реєстрації основний одержувач отримає SMS на вказаний телефон із кодом переказу та деталями щодо отримання коштів. З цим кодом та документом, що посвідчує особу, необхідно підійти до відділення банку партнера Western Union і отримати кошти готівкою або оформити переказ на свою банківську карту, в тому числі і через мобільний додаток (інструкція додається).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь