Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Тривають командно-штабні навчання

Дата: 04.11.2021 08:37
Кількість переглядів: 790

У Камінь-Каширському районі Волинської області тривають командно-штабні навчання з визначення стану готовності органів управління та сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Камінь-Каширського району у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру в умовах мирного часу та особливого періоду.

У навчаннях бере участь заступник начальника ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту КостянинФото без опису Романчук

3 листопада під час навчань відпрацювали дії у випадку штормового попередження, погіршення погодних умов і функціонування у режимі підвищеної готовності. В райдержадміністрації відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Керівники служб доповіли про заходи з управління ходом ліквідації наслідків умовної негоди.

Перевірено також сили та засоби спеціалізованих служб цивільного захисту, їх готовність до виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру.

Згідно плану проведено спеціальне об’єктове навчання на ДП «Волиньторф» в с.Прилісне Маневицької селищної ради.

Фото без описуПрактично відпрацьовано ввідну: «Внаслідок ураганного вітру трапилося руйнування конструкцій брикетного цеху. Після руйнування сталося замикання електропроводки з наступним вибухом торф’яного пилу, що спричинило пожежу в цеху. Внаслідок обвалу від вибуху  під завалом будівельної конструкції опинився працівник підприємства».

До навчання залучені керівний склад об’єкту, комісія з питань надзвичайних ситуацій, формування цивільного захисту, а також члени ДПД та ДПО «Сойне» державного підприємства «Волиньторф». Для ліквідації наслідків події, надання допомоги по деблокуванню потерпілого з під завалів будівельних конструкцій у брикетному цеху залучали бійці 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, службу медицини катстроф, інші служби екстреного реагування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь