ГРОМАДЯНИ, ЯКІ ЗАРЕЄСТРОВАНІ ТА ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ПРИЛІСНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ МАЮТЬ ПРАВО НА БЕЗКОШТОВНУ ТРАНСПОРТНУ ПОСЛУГУ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ.

Дата: 28.08.2021 14:16
Кількість переглядів: 1317

Послуга надається транспортним засобом спеціалізованого призначення- автомобілем з підйомним пристроєм, гідравлічними підйомниками, з низьким рівнем підлоги,Фото без опису пандусами тощо. Призначений для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (порушенням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями), які пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації та інших маломобільних груп населення.

    Отримати Послугу можуть особи з інвалідністю та діти з інвалідністю, які мають порушенням опорно-рухового апарату, особи з інвалідністю та діти з інвалідністю з порушенням зору, інтелектуальними та психічними порушеннями, особи похилого віку,інші особи, які не можуть пересуватись самостійно,  якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманого  через структурні підрозділи соціального захисту населення.

      Для отримання Послуги вперше необхідно звернутись до КЗ «ЦНСП Прилісненської сільської ради» за адресою с.Прилісне вул..Сойне, будинок 6б із заявою встановленого зразка на отримання послуги із перевезення та надати ксерокопії документів:

- паспорт громадянина України;

- ідентифікаційний код;

- довідку МСЕК для осіб з інвалідністю, або  ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю;

 для осіб похилого віку та інших осіб,  які не мають довідки МСЕК або ЛКК(медичний висновок) потрібно надати довідку від лікаря про нездатність самостійно пересуватись.

        Після укладання меморандуму, з метою подальшого отримання послуги, Отримувачу потрібно подавати заявку диспетчеру на кожну поїздку (за телефоном+380988948746, або електронною адресою: prylisne.cnsp@ukr.net). При цьому Отримувач транспортних послуг вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту, потребу у супроводженні (наявність супроводжуючої особи). Послуги з перевезення надаються особам по зверненню не частіше як 2 рази на тиждень, крім транспортування до закладів охорони здоров’я та у разі  потреби в медичній допомозі.               Послуга надається в межах Прилісненської ОТГ, у виключних випадках  в межах Волинської області.

      Скористатись послугою можна з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00,   субота, неділя  та святкові дні – вихідні дні.

Більш детальну інформацію щодо безкоштовних транспортних послуг можна отримати у комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Прилісненської сільської ради» за адресою: с.Прилісне, вул..Сойне, будинок 6б або за тел. +380988948746.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь