Засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії

Дата: 13.07.2021 09:14
Кількість переглядів: 390

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу

на заміщення вакантної посади директора

Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області

 

12 липня 2021 року                               с.Прилісне                               11.00 год

 

Місце проведення: с.Прилісне, вул.Сойне, 6б.

 

Загальна кількість членів комісії  – 6 осіб.

Присутні на засіданні конкурсної комісії – 6 осіб:

1) Горбач Ірина Федорівна – т.в.о. начальника гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради;

2) Філюк Галина Григорівна – керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Прилісненської сільської ради;

3) Ремінський Юрій Дем’янович – депутат сільської ради;

4) Ремінська Жанна Федорівна – член батьківського комітету;

5)Касян Ліна Дмитрівна – заступник директора з навчально-виховної роботи Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області;

6) Ремінська Валентина Степанівна – прибиральниця службових приміщень Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради.

 

Секретар конкурсної комісії: Горбач І.Ф.

 

Порядок денний:

1. Про форму голосування конкурсної комісії.

2. Про розгляд Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради, затвердженого  рішенням Прилісненської сільської ради від 1312.2019 № 39/5.

Доповідач – Горбач Ірина Федорівна, секретар конкурсної комісії, т.в.о. начальника гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради.

 3. Про обрання голови конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області.

4. Про визначення дати другого засідання конкурсної комісії.

 

  1. Про форму голосування конкурсної комісії.

 Слухали:Горбач І.Ф., секретаря конкурсної комісії, яка сказала, що для прийняття відповідних рішень необхідно визначитися із процедурою голосування. Воно може бути відкритим або таємним.

Виступили: Філюк Г.Г., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Прилісненської сільської ради, яка запропонувала приймати рішення шляхом відкритого голосування.

Голосували: «за» - 6, «проти» - 0, «утримались» - 0.

        Вирішили: Голосування проводити відкритим шляхом.

 

2. Про розгляд Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради, затвердженого  рішенням Прилісненської сільської ради від 1312.2019 № 39/5.

Слухали:Горбач І.Ф., секретаря конкурсної комісії, яка повідомила, що на вимогу статтей 25, 26 Закону України «Про освіту», статті 26 Закону України «Про загальну середню освіту», Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 № 291, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 16.04.2018 року № 454/31906, рішенням сесії Прилісненської сільської ради від 13.12.2019 №39/5 було затверджено Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради. Відповідно до рішення сільської ради від 30.06.2021 № 9/11 «Про оголошення та проведення конкурсу на посаду Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області» 1 липня 2021 року на офіційному веб-сайті Прилісненської сільської ради було опубліковано оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області. Розпорядженням сільського голови від 01.07.2021 №131-род був затверджений склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області. Ірина Федорівна представила членів конкурсної комісії. 

Горбач І.Ф. ознайомила членів конкурсної комісії з Положенням про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради, звернула увагу на основні аспекти проведення конкурсного відбору (етапи конкурсу, допуск до конкурсу, призначення директора).

    Виступили: Касян Л.Д., заступник директора школи з НВР Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області, яка запропонувала скинути Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради на електронні адреси та електронні носії інформації членів конкурсної комісії.  

  Голосували: «за» - 6,  «проти» - 0,  «утримались» - 0. 

Вирішили:

    1. Неухильно дотримуватися Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Прилісненської сільської ради від 13.12.2019 №39/5.

    2.Доручити Горбач І.Ф., секретареві конкурсної комісії, скинути Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Прилісненської сільської ради на електронні адреси та електронні носії інформації членів конкурсної комісії.  

 

    3. Про обрання голови конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії Прилісненської  сільської ради Волинської області.

Слухали: Горбач І.Ф., секретаря конкурсної комісії, яка запропонувала обрати головою конкурсної комісії Філюк Галину Григорівну, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Прилісненської сільської ради.

Голосували: «за» -  5,  «проти» - 0,  «утримались» - 1.

    Вирішили: Головою конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Карасинської гімназії Прилісненської сільської ради Волинської області обрати Філюк Галину Григорівну, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Прилісненської сільської ради.

 

4. Про визначення дати другого засідання конкурсної комісії.

Слухали: Горбач І.Ф., секретаря конкурсної комісії, яка запропонувала провести друге засідання конкурсної комісії 22 липня 2021 року о 11.00 годині в адмінприміщенні Прилісненської сільської ради.

    Вирішили: Провести друге засідання конкурсної комісії 22 липня 2021 року о 11.00 годині в адмінприміщенні Прилісненської сільської ради.

 

Секретар комісії                               ___________                     І.Ф.Горбач

 

Члени комісії                                    ___________                     Г.Г.Філюк

                                                           ___________                     Ю.Д.Ремінський

                                                           ___________                     Л.Д.Касян

                                                           ___________                     Ж.Ф. Ремінська

                                                           ___________                     В.С.Ремінська

                                                                    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь