Скликається п'ята чергова сесія сільської ради

Дата: 11.01.2021 15:40
Кількість переглядів: 459

                                        26 січня  2020 року о 14.00 годині в  приміщенні  будинку культури відбудеться п’ята чергова сесія сільської ради восьмого скликання  з порядком   денним:

1. Про затвердження порядку денного пятої чергової сесії сільської ради восьмого скликання.

2. Про звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік.

3. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Прилісненської сільської ради  за 2020 рік.

4. Про Програму  соціально-економічного розвитку Прилісненської сільської ради на  2021 рік.

5. Про прийняття майна.

6. Про делегування повноважень Камінь-Каширській районній раді  на 2021 рік.

7. Про затвердження проекту детального плану території  індивідуальної житлової забудови  по вул.Янівська, 69 в селі Тоболи.

8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  в селі Тоболи  гр. Приходько Максиму Володимировичу.

9. Про   передачу у власність земельної ділянки громадянину Березюку Андрію Анатолійовичу.

10. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для будівництва

та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки громадянці  Савчук Ользі Павлівні.

11. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки громадянці  Махецькій Валентині Василівні.

12. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для будівництва

та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки громадянину  Шишолику Тарасу Ярофейовичу.

13. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства  (земельних часток (паїв)) громадянці Мазурик Любові Григорівні.

14. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства  (земельних часток (паїв)) громадянину Мазурику Федору Петровичу.

15. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства  (земельних часток (паїв)) громадянину Мазурику Івану Федоровичу.

16. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства  (земельних часток (паїв)) громадянці Карпенко Онисії Карпівні.

17. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства  (земельних часток (паїв)) громадянці Власюк Надії Василівні.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та передачу у власність  земельної  ділянки громадянину Невару Святославу Анатолійовичу.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянці Романюк Наталії Андріївні.

20. Про припинення сільських виборчих комісій.

21. Про зняття з контролю та втрату чинності окремих рішень сільської ради.

22. Про розпорядженння сільського голови видані в міжсесійний період.

23. Інші питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь