Захворюваність на коронавірусну хворобу критична!

Дата: 06.11.2020 11:32
Кількість переглядів: 455

 

Захворюваність на коронавірусну хворобу критична!

      

            Захворюваність на коронавірусну хворобу   за останній місяць  набула значного поширення, кількість захворювань збільшилась вп'ятеро. За показниками захворюваності є тенденція переходу Маневицького району  до “червоної” зони, при цьому запроваджуються жорсткі обмеження, від яких страждає малий та середній бізнес, пересічні громадяни, зокрема: школи переходять на дистанційну форму навчання, припиняють роботу  магазини промислової продукції (за виключенням  тих, що здійснюють торгівлю засобами гігієни), заклади громадського харчування (за виключеннням тих, хто здійснює довезення замовлення додому), спортзали та фітнес — центри, обмежується рух залізничного та автомобільного громадського транспорту.

     Зі слів директора КП “Маневицька ЦРЛ” Олега Бегаля стаціонарні відділення   змушені збільшувати кількість ліжкомісць через  велике навантаження хворими на COVID-19  та з підозрою на дане захворювання. Збільшується кількість ускладнень від даної хвороби та хворих, що потребують кисневої терапії.  Через велике навантаження не вистачає лікарів та середнього медичного персоналу. При цьому обласні лікувальні установи також переповнені та відмовляють в госпіталізації.

           Тому, щоб запобігти критичній ситуації з  неможливістю надання медичної допомоги всім, хто її потребує, необхідно кожному з нас дотримуватись карантинних обмежень та уберегти себе від інфікування, зокрема:

- дотримуватись маскового режиму у всіх громадських місцях,  зокрема і в громадському транспорті, при цьому маска повинна бути вдягнути правильно — закривати ніс та рот;

- вимагати дотримання маскового режиму  покупців в магазинах, на ринку, відвідувачів перукарень, інших закладів побутового обслуговування;

- утриматись від  масових контактів, не  влаштовувати гучних святкувань вдома чи в закладах громадського харчування, не організовувати масові заходи в колективах,  в громадських  місцях;

- відкладіть відзначення одруження, христин, іменин, ювілеїв до кращих часів;

- при наявності  симптомів коронавірусної хвороби - не відвідуйте громадські місця, залишайтесь вдома і повідомте про це сімейного лікаря.

        Держпродспоживслужбою району продовжується здійснення перевірок дотримання карантинних заходів спільно з районним відділом Національної  поліції. При цьому за порушення  протиепідемічних заходів накладено вже 50 штрафів Держпродспоживслужбою та 76 — представниками Національної поліції.

                  Розраховуємо на Вашу відповідальність в питанні дотримання карантину, бо тільки разом можливо подолати пандемію!

             

                                                                                  Маневицьке районне управління Головного

управління Держпродспоживслужби у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь