Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Монетизація "Пакунку малюка" в дії!

Дата: 01.09.2020 17:12
Кількість переглядів: 603

З 1 вересня в Україні розпочнеться новий проєкт монетизації «Пакунку малюка». 

Фото без опису    Раніше так звані «бебі-бокси» видавали батькам новонароджених у пологових будинках, або в управліннях соціального захисту. Однак згодом, через те, що тендери для закупівлі складових «пакунків малюка» не відбулися, уряд вирішив монетизувати цю допомогу. 

    Як зазначають у Міністерстві соціальної політики, батьки чи прирівняні до них особи, які цього року не отримали «пакунку малюка», повинні звернутися протягом 12 місяців після народження дитини до «ПриватБанку» й відкрити там поточний рахунок отримувача грошової компенсації зі спеціальним режимом використання та отримання картки для виплат «Пакунка малюка».

    Після того необхідно звернутися із заявою та пакетом документів (паперовому чи електронному) до управління соціального захисту населення за місце проживання чи перебування.

    Кошти зарахують на банківський рахунок. Яку суму отримають батьки новонароджених – в Мінсоцполітики не уточнили. Відомо, що вартість «бебі-боксів» складала до 5 тис. грн. Зараховані гроші можна буде використати лише на потреби дитини чи мами і лише у визначених магазинах (ознайомитись з їх переліком можна на сайті Мінсоцполітики та «ПриватБанку»). Покупки можна буде здійснювати як безпосередньо в магазинах, так і через Інтернет. Гроші потрібно використати протягом року.

    Кошти можна використати виключно на купівлю дитячих товарів: засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни, зокрема підгузків, серветок, дитячого одягу та взуття, дитячого харчування, дитячого посуду, дитячих іграшок, текстилю для дітей, зокрема рушників, ковдр та  товарів для породіллі: прокладок для лактації, прокладок післяпологових.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь