A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

У Прилісненській ОТГ відновили роботу дитячі садочки

Дата: 17.08.2020 08:56
Кількість переглядів: 1368

Фото без опису       Сьогодні, 17 серпня, у Прилісненській ОТГ після тривалої перерви у зв'язку з карантином розпочали роботу заклади дошкільної освіти у с.Прилісне, с.Галузія, с.Городок. У перший день садочки зустрічали своїх вихованців чудовою сонячною погодою. Батьки приводили дітей до дитсадка, де їх зустрічали медичні працівники, які вимірювали температуру безконтактним термометром із занесенням у журнал обліку вимірювання температури, вихователі та помічники. При вході облаштовані куточки COVID-19 із плакатами та наочними матеріалами, на столах знаходяться антисептики, паперові рушники, маски, рукавички, поруч урни з кришками та поліетиленовими пакетами для використаних засобів захисту.

Для того, аби дитячий садок відкрився, мало бути виконано низку вимог. Зокрема, дитсадки повинні бути забезпечені необхідними деззасобами, антисептиками, безконтактними термометрами, засобами індивідуального захисту (масками, рукавичками) тощо. Кошти на ці засоби виділено з бюджету ОТГ. 

Як тільки заклади виконали всі необхідні умови, до них здійснила виїзд комісія, яка комплексно перевіряє готовність до роботи. До складу комісії обов’язково входять представники гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради (начальник Слупачик Н.О.) та Маневицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області (начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Маковецька Н.П.).

У садках, що запрацювали, дещо змінився режим прийому дітей: батьки не можуть заходити у приміщення закладу, а залишають і забирають діток на подвір’ї. Такі нові умови є вимушеною мірою, але ми повинні дотримуватись протиепідемічних заходів, щоб стримувати поширення коронавірусу.

Зараз при відкритті садочків бачимо таку тенденцію: у перші дні діток приводять мало, групи не перевантажені, але впевнені, що за день-два вихованців побільшає. Тому можемо запевнити батьків – якщо садок уже відкрився, то в ньому витримані всі норми, а персонал здоровий. Тому зі спокійним серцем можете віддавати своїх діток вихователям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь