A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

У Прилісному розмалювали в’їзний знак!

Дата: 28.06.2020 11:39
Кількість переглядів: 1095

Фото без опису

   Наближається велике свято для української держави – День Конституції України. У зв’язку з пандемією всі масові заходи відмінені, проте карантин не завада для творчості.

   До Дня Конституції працівники культури села Прилісне прикрасили в’їзний знак  у громаду патріотичною символікою. До роботи долучилися Юлія Мисливець - спеціаліст з питань культури гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради, Анна Макарчук - викладач образотворчого мистецтва КУ «Школа мистецтв»,  Наталія Сахнік - директор Будинку культури Прилісненської сільської ради, Світлана Хилюк -  бібліотекар Центральної бібліотеки Прилісненської сільської ради.

     На в’їзді  у Прилісне зі сторони Маневич намалювали символіку із герба с.Прилісне: чорного лелеку, що летить над водними просторами до сонця, та ліс, який оточує село та й всю громаду.  Контур малюнку повторює територіальні межі Прилісненської ОТГ. З іншого боку в’їзний знак прикрасили синьо-жовтим стягом, що розвивається на вітрі, та вишиваним узором – деревом життя. Орнамент обрали не випадково, адже дерево життя -  прадавній символ українських вишиваних рушників. Дерево життя — це образ гармонійного поєднання Всесвіту та людини, що знаменує три основи світу: видимий, духовний і світ правил та обрядів.  Дерево зображується таким, що росте у чаші, яка символізує лоно Всесвіту. Поруч із нею зображуються два світлих духи-охоронці у вигляді птахів. Дерево життя не перестає квітнути, а верхівку прикрашає квітка – «Вогонь життя», що символізує майбутні покоління. Дерево є символом безсмертя, безкінечності життя та його різнобарвного розмаїття. Дерево об’єднує минуле, теперішнє та майбутнє, воно оберігає людський рід.

    Тож нехай наші символи стануть оберегами для Прилісненської громади! Зі святом, дорога громадо, з Днем Конституції, Україно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь