«Допомога по частковому безробіттю»

Дата: 11.06.2020 17:07
Кількість переглядів: 638

Фото без опису    03 червня 2020 року начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук та провідний юрисконсульт Маневицької районої філії Волинського обласного центру зайнятості Сергій Гапонюк провели вебінар з роботодавцями на тему: «Актуальні питання щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину».  Спілкування з роботодавцями здійснювалось за допомогою спеціальної програми ZOOM.     

    Під час вебінару обговорили етапи отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, що регламентуються Порядком затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №306, а також поінформували підприємців про рішення Верховної Ради, яке було ухвалене 13 травня 2020 року щодо удосконаленої процедури отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

   Зокрема наголосили на важливі зміни цього законопроекту а саме: збільшено термін для звернення роботодавців для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину з 30 до 90 календарних днів з дня зупинення або скорочення діяльності та зазначили що, відтепер фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, теж зможуть отримати  допомогу по частковому безробіттю, сума отриманої допомоги не оподатковується.
         Інформацію та інструкцію з детальним описом кожного кроку є можливість отримати на сайті https://www.dcz.gov.ua/ в розділі «Роботодавцям» підрозділі «Допомога по частковому безробіттю» або безпосередньо у особистого консультанта відділу взаємодії з роботодавцями за телефоном 0 (3376) 22838


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь