A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

15 лютого у клубі села Городок організовано святкування Дня закоханих «Під знаком Купідона»

Дата: 16.02.2020 08:33
Кількість переглядів: 1808

15 лютого у клубі села Городок організовано святкування Дня закоханих «Під знаком Купідона». На святі лунали пісенні вітання у виконанні Діани Тимченко, Діана Стоянович, Богдани Кобрин, Дениса Карповича. Цікаві та смішні гуморески про кохання читали Мирослава Голодюк та Вікторія Громик.

Весело та цікаво пройшла конкурсна програма «Кращі Валентин та Валентина». Перемогли Діанна Стоянович та Максим Биковський. Всі учасники отримали подарунки та переможцям вручено грошову винагороду.

Зав.бібліотекою Лариса Горачук підготувала презентацію тематичної книжкової виставки із зоною відпочинку «Все про кохання, все про любов».

Назвала переможців конкурсу «Краща «валентинка» сільській бібліотеці» - ними стали Софія та Павліна Дубровські (1кл. та 3 кл.). 

 Учасникам флеш-акції «Бібліомеценат-2020» за подаровані книги оголошено подяки сільської бібліотеки, а саме:  жителям села Лідії Шипелик, Галині Неродик, Марії Дубровській, Ользі Ремінській, Вікторії Борисюк (10 кл.), Мілані Горайчук (1кл.), Анастасії Ковальчук (8 кл), Софії Смійчик (9кл.), Артему Глущику (5 кл.). Переможцям бібліотечного конкурсу та учасникам акції вручено скромні пам’ятні сувенірники.

На завершення свого виступу запропонувала щедрими оплесками вшанувати учасників війни в Афганістані жителів села Анатолія та Валерія Борисюків, уродженців села Городок Миколу Телебея та Івана Борисюка, слова вдячності та поваги висловила матерям воїнів-афганців Марії Микитівні Телебей та Галині Левківні Борисюк.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Під час святкового заходу у клубі відбулася презентація тематичної книжкової виставки із зоною відпочинку під назвою "Все про кохання, все про любов". 

Вручено диплом за перемогу у конкурсі "Краща "валентинка" сільській бібліотеці" Софії та Павліні Дубровським (1кл. та 3 кл.). 

Оголошено подяки сільської бібліотеки за подаровані книги під час проведення флеш-акції "Бібліомеценат-2020" жителям села Лідії Шипелик, Галині Неродик, Марії Дубровській, Ользі Ремінській, Вікторії Борисюк (10 кл.), Мілані Горайчук (1кл.), Анастасії Ковальчук (8 кл), Софії Смійчик (9кл.), Артему Глущику (5 кл.).

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь