Перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне»

Дата: 08.01.2020 16:54
Кількість переглядів: 1032

https://rada.info/upload/users_files/04334413/b43831703ed8b75694cfbd466fe8d59f.png

Перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне»:

 

ЛІЩУК МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ – 58 років, має повну вищу педагогічну освіту, вчитель вищої категорії, досвід педагогічної роботи становить 16 років, в тому числі – 7 років  на посаді директора Галузіївської восьмирічної школи. Тричі обирався Прилісненським сільським головою і працював на цій посаді більше десяти років. Працював заступником управління праці та соціального захисту населення Маневицької районної державної адміністрації. П'ять з половиною років – на посаді начальника відділу освіти Маневицької РДА. Має досвід роботи в громадських організаціях. Вісім років очолював Маневицьку районну федерацію футболу.

 

Конкурсний відбір у формі письмового тестування на знання законодавства у сфері освіти з врахуванням професійних обов’язків,  розв’язання ситуаційного завдання та публічна і відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (на два роки та на шість років) буде проведено о 10.00 год. 14 січня 2020 року за адресою: Маневицький район, с.Прилісне, вул.Сойне, 6б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь