A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Випускний вечір 2019 року «Прощання в аеропорту»

Дата: 01.07.2019 13:13
Кількість переглядів: 1627

29 червня з аеропорту «Опорний заклад  "Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів с.Прилісне"» рейсом 20-19 «Дитинство – Доросле життя» відправились у незвідану, загадкову, неймовірну подорож юні пасажири – випускники 2019 року. Ця особлива подія зібрала разом багато проводжаючих: батьків, вчителів, знайомих та друзів, які приготували для випускників напутні слова, мудрі поради, обереги. Адже це особливий день, котрий не губиться на довгій життєвій дорозі, а завжди світиться вогником спогаду.

Фото без опису

Посадку на рейс оголосили ведучі святкового дійства – класні керівники Титаренко Наталія Олександрівна, Шилак Анатолій Володимирович та заступник директора Ємчик Людмила Василівна.

Кожного винуватця свята за руки до залу вели їхні провідники по життю - мами і тата.

З напутніми словами до випускників звернулася головний знавець шкільного небосхилу – директор опорного закладу Буско Валентина: «Бажаю Вам стати хорошими, чесними людьми. Завжди досягати поставленої мети. Нехай Ваш життєвий шлях почнеться з високого рівня. Ніколи не знижуйте планку. Хочу побажати Вам зустріти справжню єдину любов на все життя. Бережіть свої душі та серця».

Фото без опису

В.о.начальника гуманітарного відділу Слупачик Наталія побажала красивим, креативним, розумним, спортивним, талановитим хлопцям та дівчатам, щоб усе те, чого їх навчили в школі – бути щирими, чесними, добрими, відстоювати власну думку, захищати гідність, здобувати знання, тобто заклали фундамент для життя, - вони не розгубили, а тільки збагачували і розвивали.

У доросле життя прийшли провести випускників люди, сповнені таємниць про їхні перші рукописи, каліграфію, приклади, вимову, про перші сльози й сміх у школі – їхні перші вчителі – Пивоварська С.М., Верешко А.С., Ємчик Л.В., Гнатюк Т.С., Шипелик Л.С., Мельник В.В., Вавелюк Л.А., Домбровська М.Г. Зі словами вдячності звернулися до свої перших класних мам колишні учні: «За те тепло, що Ви нам в душі вклали, й любов святу до рідної землі, за те добро, якого нас навчали, спасибі, перші вчителі!».

Раділи в цей день за своїх учнів, проводжаючи їх у дорогу самостійного життя, ті, хто багато років відкривав перед ними таємниці наук, проводив цікаві позакласні заходи, хто радів їхнім успіхам не менше, ніж батьки, - це класні керівники та учителі. Кожний з них залишив у душах дітей добрий слід, за це велика їм подяка від випускників.

Опора й надія дітей – їхні батьки – зробили настанову своїм уже дорослим хлопцям та дівчатам на етапі їх сходження на нову, незвідану, але дуже важливу життєву сходинку, благословили їх та вручили коровай. Зі сльозами на очах діти дякували найріднішим та дарували їм теплі слова.

До привітань долучились і молодші братики й сестрички випускників, вони з хвилюванням і гордістю дивились на своїх старших братів і сестер та побажали їм, «щоб дорога в мирі була рівна та легка».

Директор школи Буско В.М. та заступник директора Рублик І.В. вручили випускникам квитки у доросле життя – свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Для кожного учня у Валентини Миколаївни зайшлись теплі слова, у кожному вона бачила  ту родзинку, що виділяє їх серед інших.

У вальсі надії, вальсі розлук кружляли юні хлопці та дівчата на сцені, усі із захватом дивились на це дійство та аплодували стоячи.

Наостанок класні керівники звернулись до випускників: «Любі друзі, візьміть у дорогу життя спогади про отчий дім, ніжну мамину колискову, солов’їну рідну мову, батьківську мудрість і вчителеве слово. Щасливої дороги!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь