A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

У Прилісненській громаді завершили свою роботу літні мовні табори

Дата: 18.06.2019 13:20
Кількість переглядів: 858

Цьогоріч вперше у Прилісненській громаді на базі усіх закладів загальної середньої освіти запрацювали літні мовні табори. Відпочинком в них було охоплено 185 дітей 5-8 класів, які вдосконалювали, розширювали та поглиблювали свої знання з англійської  мови. 

Кожен табір мав свою назву, тематику: так, на базі опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне»  працював табір «English 4ever», у ЗОШ с.Серхів – «Funy English», в ЗОШ с.Галузія -  «Englishland», в НВК с.Городок – «Fun4Kids», у ЗОШ с.Лишнівка – «SUNSHINE», в ЗОШ с.Карасин – «RAINBOW».

Фото без опису

Діти мали можливість продовжити спілкуватись з однолітками та вчителями в такій цікавій і неформальній обстановці. Вони із задоволенням відвідували табір, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили у різноманітних заходах, конкурсах. У всіх була чудова нагода практикувати мовлення та вдосконалювати навички аудіювання. Ігри, пісні, змагання створювали чудову атмосферу навчання та відпочинку водночас. Із місцевого бюджету були виділені кошти, за які закуплені смачні свіженькі соки та печиво і круасани для кожного школяра, який відвідував табір.

Програма літніх мовних таборів  передбачала диференційований підхід при роботі з школярами. Заняття проводилися переважно на свіжому повітрі, в ігровій формі, з широким використанням інтерактивних форм (робота в парах, групах, командах) тощо. Основним завданням таких таборів було - показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, що літній мовний табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

Фото без опису

Головною метою стало поєднання навчання із захоплюючим відпочинком, розвиток мислення, уяви та креативності дітей, зацікавлення дітей іноземними мовами, здобуття необхідних мовних навичок, подолання мовного бар’єру, зменшення емоційної дистанції між учнем та іноземною мовою, виявлення творчих резервів у вчителів, розвиток мовленнєвої та комунікативної компетентностей. Такий незвичний формат літнього відпочинку викликав неабияке зацікавлення у дітей. І це невипадково, адже педагоги літніх мовних таборів творчо підійшли до організації роботи і створили для дітей дійсно змістовне дозвілля. Кожен день перебування у таборі для учнів був особливими і насиченим цікавими подіями. Діти розширювали свій словниковий запас під час тематичних ігор та вікторин, складали діалоги і власні розповіді. Процес навчання супроводжувався виконанням пісень, читанням віршів, іграми, веселими танцювальними паузами. 

 

Дякуємо педагогам за працю, а учням за невгамовну енергію. 

Бажаємо Вам продовжити відпочинок та оздоровлення на морських узбережжях!

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь