A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

В Прилісному змагались найспортивніші «лелеченята»

Дата: 16.05.2019 09:31
Кількість переглядів: 1069

Днями опорний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» гостинно приймав учасників окружного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу „Олімпійське лелеченя”. У спортивно-масовому дійстві взяли участь 6 команд (72 учні 6-8 класів) закладів загальної середньої Фото без описуосвіти Прилісненської ОТГ.

Під час відкриття заходу команди приймали вітання від в.о.начальника гуманітарного відділу Слупачик Наталії Олександрівни, яка побажала усім «спортивного щастя, везіння в естафетах, гарного настрою,  незабутніх вражень від змагань і від спілкування нових друзів, щасливого повернення додому, перемоги найсильнішим, найспритнішим командам у чесній боротьбі».

Керівник методичного об'єднання вчителів фзичної культури освітнього округу Черман Майя Кіндратівна ознайомила учасників спортивно-масового заходу „Олімпійське лелеченя” з програмою змагань, яка включає три складові: спортивну, освітню та культурну частини. Це чотири випробування: „Презентація команди”, „Олімпійська вікторина”, „Комплексна естафета” та „Артбол”.

Фото без описуПершим, як і годиться на таких святах, відбувся конкурс „Презентація команд”, у якому перемогу здобули юні „лелеченята” опорного закладу с.Прилісне, друге місце виборола команда ЗОШ І-ІІ ступенів с.Галузія, третє – розділили між собою команди закладів освіти с.Серхів та с.Городок. Після цього всі учасники мали змогу перевірити свої знання з історії Олімпійських ігор. Справжніми знавцями олімпійського руху виявилися школярі опорного закладу с.Прилісне (І місце), ЗОШ с.Серхів (ІІ місце), ЗОШ с.Карасин та НВК с.Городок (ІІІ місце). Свою спритність, швидкість, уміння та набуті навички діти демонстрували під час проведення спортивної комбінованої естафети. Найкращий результат показали знову ж таки прилісненці (І місце), ІІ місце - лишнівці, ІІІ місце - карасинці. Найбільш видовищним та найзапеклішим видом змагань була гра в артбол.  Тут чемпіонами стали учні опорного закладу, ЗОШ с.Карасин та НВК с.Городок.

Рух, поступ уперед, життєвий оптимізм та невичерпна енергія стали помічниками юних „лелеченят” на спортивних доріжках. Учасники продемонстрували неабияку жагу до перемоги. Поєдинки пройшли в захоплюючій боротьбі. Судді  відзначили активність команд, високий рівень фізичної підготовки,  прагнення до перемоги. Усі школярі проявили себе справжніми спортсменами, готовими до чесної боротьби за звання бути кращими олімпійськими „лелеченятами”.

        У напруженій боротьбі за сумою балів, набраних за результатами окремих видів програми заходу, І місце здобула команда Драйвопорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Прилісне», ІІ місце – команда „Невгамовні” ЗОШ І-ІІ ступенів с.КарасинІІІ місце – команда „ЛідерНВК с.Городок та команда ЗОШ І-ІІ ступенів с.Галузія.

 Переможці та призери окружного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу „Олімпійське лелеченя” були нагороджені грамотами, медалями та м'ячами.

Вітаємо переможців, призерів та всіх учасників змагань, бажаємо їм у подальшому легких стартів і вдалих виступів, а команді опорного закладу с.Прилісне  зичимо успіхів та наснаги для гідного представлення нашої громади в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу „Олімпійське лелеченя”.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь