Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»

Дата: 25.04.2019 08:20
Кількість переглядів: 852

Оголошення про конкурс

на заміщення вакантної посади директора

Комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»

  

Правові підстави проведення конкурсу:

- стаття 16 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров’я";

- постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я";

- рішення Прилісненської сільської ради від 01.03.2019 № 30/15 "Про затвердження нової редакції Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»;

- розпорядження голови Прилісненської сільської ради від № 65-род "Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»

Назва підприємства:  Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради».

Юридичне та фактичне місцезнаходження підприємства:                                        

вул. Сойне, 6а, с.Прилісне, Маневицький р-н, Волинська обл., 44614.

Основні напрямки діяльності: надання первинної медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, що проживає (перебуває) на території населених пунктів Прилісненської сільської ради, але не обмежуючись вказаними населеними пунктами, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я.

Статут Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради», затверджено рішенням Прилісненської сільської ради від 01.03.2019 № 30/15 (ознайомитися із Статутом можна за посиланням: інтернет адреса посилання).

Організаційна структура Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»:

Структура

КНП «ЦПМСД Прилісненської сільської ради»

№ п/п

Назва підрозділу

Кількість штатних одиниць

1.

Адміністрація

2,00

2.

Адміністративно-управлінський персонал

1,00

3.

Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини с. Прилісне

14,00

4.

Фельдшерсько-акушерські пункти

9,75

Загальна кількість штатних одиниць

26,75

               Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради»

Надходження з місцевого бюджету – 189474 грн.

Надходження з державного бюджету – 2 929 тис. грн.

Умови оплати праці директора комунального підприємства:

Умови оплати праці та матеріального забезпечення директора визначаються контрактом. За виконання обов’язків, передбачених контрактом, директору нараховується заробітна плата відповідно до умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я, встановлених чинним законодавством України у межах кошторису витрат і видатків комунального підприємства відповідно до виділених бюджетних асигнувань та згідно із штатним розписом.

 

Документи для участі приймаються з 26 квітня 2019 року за адресою: 44614, Волинська область, Маневицький р-н, с.Прилісне, вул. Сойне, 6б (приміщення Прилісненської сільської ради, гуманітарний відділ). Документи для участі у конкурсі приймаються до 24 травня 2019 року (до 16 год. 00 хв.) включно.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: (03376) 9-85-20, e-mail: 

 pryline.gym_v@ukr.net

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі:

1. копія паспорта громадянина України;

2. письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3. резюме у довільній формі;

4. автобіографія;

5. копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідальність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я;

6. копію трудової книжки або інших документів, підтверджують досвід роботи;

7. згода на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

8. конкурсна пропозиція обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формах;

9. довідка МВС про відсутність судимості;

10. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими Міністерством охорони здоров’я;

11. попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

12. заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з додатком 4;

13. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу 1 частини 3 статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються у запечатаному вигляді.

 

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування закладу протягом одного року;

- заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

 

Кваліфікаційні вимоги до посади керівника закладу охорони здоров’я прописані у наказі Міністерства охорони здоров’я України від 29.03.2002 № 117 "Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників" (зі змінами згідно наказу Міністерства охорони здоровя від 31.10.2018 № 1977 «Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78 «Охорона здоровя»)

 

Неподання всіх вищенаведених документів тягне за собою рішення конкурсної комісії про недопущення до участі у конкурсі.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі:

1. Подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

2. Надіслання їх поштою після закінчення строку подання;

3. Надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

 

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату та місце проведення конкурсу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Прилісненської сільської ради та повідомлено претендентів додатково.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь