A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Ірина Констанкевич відвідала Прилісненську ОТГ

Дата: 27.03.2019 15:51
Кількість переглядів: 1254

26 березня з робочим візитом до Прилісненської об'єднаної територіальної громади завітала народний депутат Ірина Констанкевич.

З великою приємністю народний депутат відреагувала на отримання Прилісненською сільською радою автомобіля для перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, оскільки вона у 2018 році особисто цікавилася у Міністерстві соціальної політики щодо шансів громади в отриманні цього автомобіля при подачі документів на конкурс до Міністерства Прилісненською сільською радою, вникала в суть поданих документів та безпосередньо цікавилась думкою членів комісії щодо правильності їх складання.

Фото без опису

Питання відстоювання позиції Прилісненської сільської ради в отриманні спецавтомобіля було важливим не тільки для виборчого округу Ірини Мирославівни, але й для Волині, так як Прилісненська ОТГ єдина із усіх ОТГ області, що приймала участь у конкурсі.

Для ширших можливостей використання цього автомобіля обговорили перспективи підписання договорів про співпрацю із сусідніми громадами для його використання особами з інвалідністю інших громад.

Народний депутат відзначила, що Міністерство соціальної політики визнало, що документи, подані Прилісненською ОТГ, були одними із найкращих в Україні.

У ході конструктивного діалогу були обговорені питання можливості відкриття в громаді інклюзивно-ресурсного центру.

Ірина Мирославівна порадила виконавчому комітету Прилісненської сільської ради прийняти участь у різних програмах культурного, екологічного та мистецького напрямків, які фінансуються із державного бюджету України.

Спільно з директором ДП «Волиньторф» І.М. Киричиком обговорювались питання щодо внесення змін у чинне законодавство України про спрощення процедури виділення земельних ділянок для торфовидобувної галузі.

Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко вкотре просив сприяння народного депутата у прийнятті рішення Кабінету Міністрів України про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, молодим сім'ям державним підприємством  «Городоцьке ЛГ», яке ще у 2017 році надало згоду на вилучення 25  га лісових земель. Ігор Ілліч зазначив, що на даний час так і не вирішено питання щодо передачі Прилісненській ОТГ земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів громади площею 1800 га, які згідно графіку повинні бути передані ще у березні 2018 року, але і по даний час їх передача саботується Управлінням Держгеокадастру у Волинській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь