У неділю 10 березня  у Центральній бібліотеці Прилісненської сільської ради відбувся окружний конкурс читців-аматорів «Кобзарева струна не вмира»

Дата: 11.03.2019 20:00
Кількість переглядів: 1100

Кобзарева струна не вмира

У неділю 10 березня  у Центральній бібліотеці Прилісненської сільської ради відбувся окружний конкурс читців-аматорів «Кобзарева струна не вмира» з метою відзначення 205-ї річниці від дня народження великого сина України, видатного поета, мислителя, художника Т.Г.Шевченка.

 У заході взяли участь 11 читців від бібліотек та клубних закладів громади у трьох вікових категоріях.

Високий рівень виконавської майстерності продемонстрували Громик Вікторія (бібліотека-філія с.Городок), Карпович Андрій (бібліотека-філія с.Галузія) та Гречко Леонід (клуб-філія с.Карасин).  Ці учасники зайняли І місце у  І, ІІ та ІІІ вікових категоріях відповідно.  Гречко Леонід  особливо вразив журі своїм виступом.

Яскраву індивідуальність проявила Гузар Марічка (бібліотека-філія с.Серхів) та зайняла ІІ місце у І віковій категорії. Проникливо читала твір «Лілея» Левчик Аліна (бібліотека-філія с.Городок).

Вдало розкрили художній образ, відтворили характер виконуваних творів Сахнік Станіслав (Будинок культури Прилісненської сільської ради),  Ремінська Ольга (клуб-філія с.Городок) та Довбня Валентина (Центральна бібліотека Прилісненської сільської ради). Тарасове слово лунало цікаво та неповторно у виконанні Дерчун Ярина (клуб-філія с.Галузія), Абрамчук Софії (Центральна бібліотека Прилісненської сільської ради) та Остапчук Каріни (клуб-філія с. Замостя).

Начальник гуманітарного відділу Наталія Слупачик підвела підсумки конкурсу та подякувала учасникам за активну участь та чудову виконавську майстерність.

Нехай слово Кобзаря завжди єднає нас та виховує цвіт української нації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь