О, заспівайте дівчині романс!

Дата: 10.03.2019 18:20
Кількість переглядів: 1485

Неймовірну насолоду отримав кожен, хто був присутній на святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню. Позитивні емоції, чарівні романси, веселі сценки та навіть танці подарували приліснянкам чоловіки із нашої та сусідньої Колківської громади. Двохгодинний концерт пролетів як п'ятнадцять хвилин! Було вдвічі приємніше від того, що у концертній програмі брали участь лише чоловіки. З їх вуст в адресу жінок лунали всі найкращі слова світу.

Приємності почалися від самого початку, коли на сцені з’явились два покоління - два чудових ведучих – Ігор Гончарук та Станіслав Сахнік. Кожне слово, присвячене жінці, ще ніколи не лунало так палко й так урочисто.

До матерів, доньок, коханих дружин, бабусь та сестер звернувся із вітальним словом заступник сільського голови Прилісненської сільської ради Олексій Гнатюк: «Дорогі наші жінки! Кожного дня ви наповнюєте наше життя своєю ніжністю та добротою,  теплом та радістю, даруєте хвилини щастя, запалюєте у серцях кохання. Щирими посмішками ви спонукаєте нас, чоловіків, на благородні вчинки. Ви  – берегині роду та сімейних цінностей. Саме таку жінку я хочу сьогодні привітати особливо - це Оксана Волкова! Маю честь вручити їй нагороду про присвоєння почесного звання Матері-героїні. Хочу побажати міцного здоров'я, щастя та радості. Нехай Бог дає Вам наснаги та терпимості у вихованні дітей!»

Олександр Гуменюк привітав усіх дам піснею «8 березня». Вокальний гурт Колківського будинку культури подарував прекрасній половині людства чудові  пісенні твори «Українські дівчата», «Поведи мене».  Не обійшлося й без веселих інсценізацій у виконанні Влада Вегери та Максима Биковського та вишуканого гумору від Івана Курдельчука. Шквал оплесків викликали сольні виступи Володимира Лугового, Романа Романюка, Василя Курдельчука. Маленькі джентельмени розчулили всіх присутніх роздумами на тему «Що потрібно жінці?». Грою на баяні дивував Ярослав Дацюк. Микола Марчук та Сергій Лопухович виконали чудові композиції «Гуляв я три роки» та  «Кури-чубатури». Вокальне тріо Колківського БК зачарувало глядачів  чарівністю голосів та мелодійністю творів. Танець від хлопців-футболістів став родзинкою заходу.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів шаленими оплесками. Дякуємо учасникам та організаторам за гарний настрій, радісні емоції та просто чудове свято! І пам’ятаймо, Жінка - берегиня роду. Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, загадкова та неповторна.  Все прекрасне на землі

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь