Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

В Прилісному відбулася зустріч із кандидатом у президенти Олександром Шевченком

Дата: 04.03.2019 19:47
Кількість переглядів: 1497

Вже другий день поспіль на Волині з робочим візитом перебуває кандидат в президенти від політичної партії УКРОП Олександр Шевченко. Зокрема, сьогодні Олександр Леонідович завітав у Прилісне.

Найперше кандидат у президенти побував на ДП «Волиньторф», оглянув підприємство та поспілкувався з колективом. Директор підприємства Іван Киричик розповів, що вже кілька років ДП «Волиньторф» не може отримати дозволи на освоєння нових земель для видобутку торфосировини.

Фото без опису

На зустріч із кандидатом зібрался чимало односельців, котрі хотіли поставити важливі питання до кандидата та зрозуміти для себе, чому "хтось новий в політиці" здатен змінити щось в країні. Також, підтримати політика прийшла і народний депутат від фракції УКРОП Ірина Констанкевич.

Зокрема, Олександр Шевченко розповів як визволятиме окуповані території із "лап" агресора, як підніматиме сільське господарство, розбудовуватиме індустрію, ремонтуватиме дороги та зокрема покращить життя населення.

"Ми припинимо дотування за рахунок платників податків високорентабельного монопольного бізнесу. Дамо дотації фермерам, а не олігархічним агрохолдингам. Один із державних пріоритетів – модерне технологічне заможне село з розвиненою інфраструктурою та комфортом", – зазначив кандидат.

Фото без опису

Всі українські дороги можна збудувати за 5 років: від сільських шляхів до великих магістралей. Це реально. Якщо не пропускати через митницю контрабанду і прибрати із влади нахабних чиновників.

Про це під час поїздки на Волинь сказав кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

"На ямковому ремонті доріг чиновники крадуть 80 % коштів. Це мільйони гривень платників податків. Держава повинна ремонтувати дороги капітально, з довгорічною гарантією. Я пишаюсь тим, що буковельска компанія "ПБС" принесла в Україну новітні технології будівницва доріг. Фірма відремонтувала близько тисячі кілометрів доріг. Проте, держава дотепер винна ПБС 400 мільйонів гривень", – сказав Олександр Шевченко.

Зокрема, Олександр Шевченко розповів про своє ставлення до "олігархічної системи", яка на даний час керує Україною та пообіцяв, що прийшовши до влади викорінить злодіїв та корупціонерів, які роками грабували державу. 

«В нас країна, яку неможливо вбити, хто б не намагався це зробити. Ми маємо все: родючі землі, гори, море, корисні копалини, а нинішня влада намагається все це розграбувати, тож вже 31 березня ми маємо шанс все це припинити, і дати шанс їм подумати над своїми вчинками, а думати вони будуть у буцегарні», - наголосив Олександр Шевченко.

фотозвіт:

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь