ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 04.02.2019 21:54
Кількість переглядів: 934

31 січня 2019 року рішенням виконавчого комітету Прилісненської Фото без описусільської ради була створена Координаційна рада з питань запобігання та протидії домашньому насильству  і насильству за ознакою статі на території Прилісненської сільської ради. До складу ради увійшли представники виконавчого апарату сільської ради, соціальний працівник, юрисконсульт, представники закладів охорони здоров'я, закладів освіти, служби у справах дітей, поліції, соціально-психологічної служби.

Під домашнім насильством тепер розуміється будь-яка дія фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, а також погрози вчинення таких діянь. Постраждалими визнаються особи, незалежно від того, чи проживають вони спільно зі своїми кривдниками, чи ні (наречені, подружжя, колишнє подружжя, мати, батько, діти, їх батьки, брати, сестри, нерідні батьки, опікуни, піклувальники, їхні діти, прийомні діти, діти-вихованці, інші родичі до двоюрідного ступеню зв’язку, особи, які спільно проживали або проживають однією сім’єю, але не перебувають у шлюбі, їх діти та батьки) та особи, які проживають разом (будь-які інші родичі, люди, які пов’язані спільним побутом, мають спільні права та обов’язки).


Якщо Ви стали  жертвою кривдника домашнього насильства, звертайтесь за консультацією та допомогою у гуманітарний відділ Прилісненської сільської ради або за телефоном 98 520.

 

Прилісненська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь