ДП "Волиньторф" оголошує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

Дата: 11.12.2018 11:21
Кількість переглядів: 1163

 ДП "Волиньторф" оголошує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами у Волинській обл. Маневицькому р-ні.  с. Прилісне вул. Сойне, 15. Джерелами викидів на майданчику є: приймальний бункер – 2 шт, сушила «Цемаг» - 2 шт, преси штемпельні – 5 шт, золовідвал, склад готової продукції, котли ДКВР 10/13 3 шт (в якості палива використовується торф), кузня, металообробні верстати, зварювальні апарати – 6 шт, паливний наземний блок ємкістю 10 м3 – 2 шт.(один для дизпалива, другий для бензину), паливороздавальні колонки – 2 шт. При роботі обладнання в атмосферне повітря потрапляють : оксиди азоту (в перерахунку на діоксид), вуглецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недеференційованих за складом, парникові гази (метан, діоксид вуглецю,  НМЛОС), заліза оксид, марганець та його сполуки, хром та його сполуки, нікелю оксид, діоксид титану, кремнію діоксид, водень фтористий, бензол, ксилол, толуол, бензин нафтовий, сірководень, вуглеводні. В результаті розрахунків концентрацій забруднюючих речовин, визначених на основі фактичних та розрахункових потужностей викиду, встановлено, що на межі санітарно – захисної зони концентрація шкідливих речовин в приземному шарі атмосферного повітря не перевищують гранично допустимих концентрацій.

          По своїй діяльності підприємство не може бути небезпечним джерелом впливу на навколишнє природне середовище. Із зауваженнями та пропозиціями звертатись в Маневицьку райдержадміністрацію протягом одного місяця з дня опублікування оголошення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь