Вітаємо всіх військовослужбовців України!

Дата: 08.12.2018 08:52
Кількість переглядів: 746

За вікном шостий день зими, шостий день грудня, а це означає, що весь український народ вшановує своїх захисників і відзначає День Збройних Сил України. Це свято мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми чоловіками. Це свято сильної половини людства, свято відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, яка проходить перевірку небезпекою і ризиком.

Фото без опису

І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України, учасники АТО та учасники бойових дій гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, оберігають нашу Батьківщину.  Призначення  власної армії,  захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів і поки що наші воїни з цим завданням добре справляються.

Фото без опису

Привітати наших захисників до Прилісненської ОТГ приїхав хоровий колектив «Надстир’я» ветеранської організації смт.Колки. 06 грудня у Будинку культури с.Прилісне зібралися ветерани війни, ветерани АТО, представники місцевого самоврядування та жителі громади. Ведуча заходу Столяр Світлана Григорівна привітала зі святом:  «Дорогі захисники Української держави! Щиро вітаємо всіх Вас з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань». Концертна програма «Пам’ятай, Україно, героїв своїх!» розпочалась піснею «Рідна земле моя». Хоровий колектив «Надстир’я» порадував усіх глядачів  чудовими українськими піснями «Козацька похідна», «Волинська моя сторона», «Розпрягайте, хлопці, коней», «У зеленім саду» та іншими.  Веселий гумор від Валентини Тубальцевої-Філімонової приємно вразив всіх присутніх своєю витонченістю та оригінальністю. Жартівливі музичні номери «На толчку, на базарі» та «Кури-чубатури» пронизані м’яким українським гумором, що подарував бадьорий настрій та море позитивної енергії.

Фото без опису

Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко привітав усіх воїнів зі святом, побажав міцного здоров’я, довгих років життя, добробуту та благополуччя. Вшанували хвилиною мовчання загиблого на Сході України Василя Шишолика та подякували матері Євдокії Шишолик за виховання справжнього патріота, мужнього борця за мир у нашій державі. У Прилісненській громаді проживає 80 учасників АТО, а 42 з них були нагороджені відзнакою Президента України та нагрудними знаками, які вручили бійцям Ігор Терещенко та Наталія Слупачик. Перед присутніми із привітаннями виступили голова районної ветеранської організації Дмитро Фальковський та  Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

Ще раз вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та успіхів на життєвій дорозі!

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь