3 грудня щороку Україна разом із всім світом відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2018 08:13
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

3 грудня щороку Україна разом із всім світом відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Переймаючись буденними турботами, ми часто навіть не помічаємо інвалідів, які живуть поруч, не цікавимось їхніми проблемами та життям їхніх рідних, які розділяють із ними тягар щоденної боротьби з хворобою. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявили неймовірну силу духу і непохитну віру в життя. Вони не вимагають до себе жалю, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві та відчувати себе звичайними людьми.

Ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у цей день, а й протягом цілого життя не забувати про те, що люди з інвалідністю потребують допомоги і уваги. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями.

Хочемо подякувати тим, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки та допомоги — реальний вияв милосердя, людяності і любові до ближнього. У цей День ми приєднуємося до Міжнародної спільноти і бажаємо всім людям з інвалідністю міцного здоров'я, щастя, удачі, витримки, оптимізму. Ми віримо, що ви зможете втілити в реальність ваші плани та задуми. Хай справджуються усі сподівання, а кожен день приносить лише гарні емоції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь