A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

21 листопада село Карасин традиційно святкує День села

Дата: 22.11.2018 09:14
Кількість переглядів: 1594

Для карасинців це не просто престольний празник храму, а привід зібратися всією сільською родиною та відзначити найкращих людей громади. Розпочалися святкування у церкві святого архистратига  Михаїла, якому вже понад 327 років, Фото без описуде відбулася святкова літургія.

Ввечері у місцевому клубі був проведений святковий концерт.  Запашним короваєм зустрічали гостей ведучі Людмила та Діана Гречко. Гучними оплесками вітала публіка артистів. Аматорський колектив «Веселка» клубу-філії с.Карасин радував народними та естрадними піснями односельчан і гостей свята. Музичні номери виконували також Мельник Н., Балай А., Харчук Д. Вірші читали учні місцевої школи Хаїнський М., Савчуку Л., Ремінський Р., Шишолик Т., Касянів А., Карпенко В., Ремінський М. Незабутнім зробили свято атристи із Городка, які дарували гарний настрій веселими музичними номерами та неймовірно смішними сценками.

З привітаннями приїхали на свято й голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко, депутат районної ради Аліна Базарнова, в.о.начальника гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради Наталія Слупачик та інші. Першим до слова запросили виконуючого обов’язки старости КараФото без описусинського старостинського округу Савчука Віктора Сергійовича, який привітав односельчан та гостей села зі святом: «За історію людства земля була чи не найціннішим скарбом. І сьогодні вона є нашою годувальницею. Мені хочеться вас привітати із ще одним святом – Днем сільського господарства. Я вітаю не лише ветеранів праці, які присвятили все своє життя роботі у колгоспі, а й кожного з вас, бо я не знаю жодної людини в Карасині, яка б не займалась землеробством та тваринництвом! Нехай Бог дає вам здоров’я, багатих врожаїв, достатку і благополуччя!». Заслужені відзнаки «Ветерана сільського господарства» отримали Балюк Євгенія та Неродик Єфросинія.Фото без опису

Ігор Терещенко та Аліна Базарнова у своєму вітальному слові не забули згадати тих патріотів нашої держави, які захищали її цілісність у зоні АТО.  Влада з розумінням ставиться до потреб учасників бойових дій і надає їм посильну благодійну допомогу. Учасників АТО було відзначено грамотами та грошовими винагородами.

Слова привітання лунали від отця Миколая, настоятеля Свято-Михайлівського храму, а також від Наталії Слупачик.

Справжні сімейні цінності та міцність родини довели подружні пари, які цього дня взяли шлюб та протягом довгих років зберігають родинне вогнище. Сімейна пара Касянів Михайла Гнатович та Варвари Олексіївни відсвяткувала «Діамантове весілля» - 60 років подружнього життя. Савчуки Віктор та Ольга Сергіївна прожили у шлюбі 40 років та відзначили «Рубінове весілля». Вже 25 років разом родина Ремінських Володимира Петровича та Валентини Степанівни, вони відзначили  «Срібне весілля». Не забули привітати й іменинників: Сахарчук Ірину, Ремінського Михайла та Ремінського Едуарда. У номінації «Наймолодший житель» цьогоріч був нагороджений Хаїнський Анатолій Сергійович. Гучними оплесками вітали найстаршу жительку села Харчук Олену Олексіївну. Усі номінанти отримали грамоти та цінні подарунки.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь