A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Урок мужності до Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 18:09
Кількість переглядів: 1950

21 листопада, з метою виховання патріотизму та вшанування Героїв Небесної сотні бібліотекою-філією села Городок підготовлено та проведено урок мужності до Дня Гідності та Свободи «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ», який проводився у приміщенні НВК за допомогою завідувача клубом-філією та вчителя музики.
Фото без опису
         Ведучі заходу Наталія Голодюк (8 кл.), Вікторія Громик (7 кл.) та завідувач бібліотекою-філією Лариса Горайчук ознайомили всіх присутніх з Указом Президента України від 13 листопада 2014 року щодо установлення в Україні Дня Гідності та Свободи, відкрили захід Державним Гімном України, оголосили хвилину мовчання, розповіли про причину початку Революції Гідності.
         Вчитель музики Іванна Мельник та завідувач клубом-філією Олена Лісовецька провели показ слайдів на тему «Хронологія майдану» та «Наші односельчани в АТО», презентували відео-фільм «Зима, що нас змінила».
Фото без опису
         На захід було запрошено свідка подій на майдані, жителя села Городок Івана Пилиповича Шилака, який розповів про атмосферу майдану під час Революції Гідності у 2013-2014 роках, пережиті хвилювання, емоції та відчуття, надав фото світлини тих історичних доленосних подій та побажав усім жити у мирі.
         Поетичні твори декламували Анна Глущик (6 кл.), Софія Вакуліч, Ірина Крисик, Аліна Момонт (8 кл.), Богданна Левчик (5 кл.), Анастасія Ковальчук (7 кл.). Учні 9 класу Мирослава Семенюк, Софія Шворак та Вікторія Борисюк здійснили інсценізоване запалювання свічок пам’яті про Небесну сотню.
         Завершила захід завідувач сільською бібліотекою словами римського державного діяча, філософа Цицерона, який на публічному виступі сказав «…Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона твоя» та запросила всіх  на огляд тематичної полички «У пам’ять про Небесну Сотню».
 
Завідувач бібліотекою-філією
села Городок
Лариса Горайчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь