A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв

Дата: 09.11.2018 14:44
Кількість переглядів: 815

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматорські колективи та окремі виконавці, щиро і сердечно вітаємо вас зі святом, з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!Фото без опису

Культура, народна творчість, традиції кожного народу – це його візитна картка, це та унікальна характеристика, без якої народ не може існувати. Без традицій нема культури, без культури нема нації. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність.     І саме працівники культури докладають найбільше зусиль для збереження популяризації та розвитку української культури.

Завдяки Вам, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Прилісненської громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

Так, 08 листопада 2018 року в Будинку культури с.Прилісне відбувся урочистий концерт з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, на якому вшанували аматорські колективи, окремих виконавців, працівників клубів. Чудовою ведучою заходу стала Тетяна Шишолик,  директор ЦентрФото без описуальної бібліотеки Прилісненської сільської ради.  З вітальним словом виступила директор Будинку культури Прилісненської сільської ради Наталія Сахнік. На початку концерту всі присутні помолилися за Україну з піснею у виконанні Ірини Мельник. Олександр Гуменюк привітав всіх музичною композицією «А на осінь передають». Гумору і позитиву додала весела сценка «Обмін чоловіками»  від Наталії Сахнік та Людмили Антончик. Святковий настрій дарувала й Анастасія Матвійчук з піснями «Веснянка» та «Мріємо, кохаємо». З музичною композицією «Перелаз» виступили дует Людмили Антончик та Олександра Гуменюка. Заступник сільського голови Олексій Гнатюк та виконуюча обовязки начальника гуманітарного відділу Наталія Слупачик вручили працівникам культури та аматорам народного мистецтва заФото без описуслужені нагороди за вагомий внесок у розвиток культури Прилісненської ОТГ. А Почесною грамотою Волинської обласної ради під час урочистого концерту для працівників культури області, що відбувся 09 листопада 2018 року в м.Луцьк, була нагороджена директор Будинку культури Прилісненської сільської ради Сахнік Наталія Іванівна.

Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних звершень.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь