A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Як відсвяткували День села в Серхові

Дата: 15.10.2018 20:15
Кількість переглядів: 1580

Село моє, для мене ти-єдине,

Для мене –ти найкраще на землі.

Частинка серця й України,

В тобі мої всі радощі й жалі.

Вже традицією стало проведення Днів села у нашій громаді. Як кожна людина  має неповторну душу, так і  кожне село України  має свою особливу історію. А працьовиті люди, що тут проживають,  –  це і є душа села. Серхів – село, яке живе на повні груди, як молода людина. Тут відразу відчувається рука господаря: нові охайні господи, прибрані поля, чисті вулиці та неймовірна краса природи. «Ми не стали в місті своїми, наші серця лишилися на рідній землі – у Серхові» - думку всіх жителів висловили ведучі святкового концерту з нагоди Дня села «Село моє – для мене ти єдине», який відбувся 14 жовтня 2018 року в сільському клубі.

Фото без опису

Радісно зустрічали на святі односельчан та гостей ведучі Гузар Людмила Сергіївна та Паламар Валентина Миколаївна. Музичні вітання дарували Вавелюк Л.А., Вавелюк С.В., Паламар А.М., Нестерук Л.В., Ящик Н.А., Гузар Л.С. та Паламар В.М.. Родзинкою свята став драматичний аматорський колектив  «Дві куми» у складі Лопуховича Сергія Васильовича та Телебея Сергія Дмитровича, які приїхали вітати серхівців із села Городок. Жартівливі пісні та веселі сценки створили піднесену атмосферу та подарували позитивний настрій всім присутнім.

На свято у Серхів завітало чимало гостей, зокрема Прилісненський сільський голова Терещенко Ігор Ілліч, голова профкому ДП «Волиньторф»  Базарнова Аліна Володимирівна, спеціаліст І категорії гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради Мисливець Юлія Миколаївна. Ігор Ілліч  привітав місцевих жителів із празником Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва, Днем захисника України та Днем села Серхів. Пам’ятні нагороди отримали багатодітна сім’я Киричиків Аркадія Миколайовича та Людмили Андріївни, майстриня випічок Єфімчук Олена Андріївна, наймолодші господарі Єфімчуки Леонід Адамович і Оксана Петрівна та інші. Теплими словами вітали найстаріших жителів села Паламар Наталію Андріївну та Ящик Наталію Вакулівну, наймолодшу жительку Паламар Злату Дмитрівну, Ігор Терещенко нагородив почесними грамотами та нагрудними медалями «Учасник бойових дій» жителів села, які боронили та боронять нашу Батьківщину на Сході України.

В.о.старости Серхівського старостинського округу Валентина Володимирівна Верешко щиро дякувала людям, які щодня для неї є опорою і підтримкою у вирішенні щоденних проблем села. Слова щирої вдячності за самовіддану працю, за любов до землі, за мудрість та відповідальність Валентина Верешко висловила всім, хто своє життя присвятив становленню і розбудові рідного села: «Щиро вдячна жителям села за теплу атмосферу, активну участь у громадському житті та культурно-масових заходах, а спонсорам – за фінансову підтримку. Нехай ще не один рік збиратиме це свято у дружнє коло всі сім'ї й родини Серхова. А Пресвята Богородиця нехай береже ваші родини від лиха й біди! Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, достатку та благополуччя!»

Завершився цей чудовий вечір святковою дискотекою.

ФОТОЗВІТ:



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь