День знань у Прилісненській ОТГ

Дата: 04.09.2018 17:58
Кількість переглядів: 1280

День знань для мільйонів школярів не просто початок осені, а крок у новий світ відкриттів, нових звершень, успіхів і поразок. То ж учні, їхні батьки, вчителі та просто небайдужі прийшли розділити радість першого дзвоника на першу шкільну лінійку в заклади освіти Прилісненської громади.Фото без опису

Свято знань  відбулося вперше для 106 першокласників.  Такі красиві, з яскравими букетами вони прийшли на зустріч із першою вчителькою, і з  сьогоднішнього дня стали повноправними членами шкільної родини.  Ще й школа зустріла першокласників  оновленими класами з різнобарвними малюнками, м’якими килимками, зручними партами і меблями, цікавим дидактичним матеріалом та яскравими іграшками. Цьогоріч місцева влада приділила максимум уваги та спрямувала значні кошти для підготовки закладів освіти до нового навчального року. За кошти виділені, із місцевого бюджету та державної субвенції, у цьому році були придбані нові парти, проведено ремонти приміщень, закуплено нову комп’ютерну техніку та дидактичні матеріали. Батьки теж не лишилися осторонь шкільних проблем, допомагали під час ремонтів в облаштуванні класних кімнат. Так влада, керівники закладів освіти спільно з батьками дали старт «Новій українській школі».

Особливим було свято і для тих учнів, для яких перший дзвінок лунав востаннє. Звучали найтепліші слова вчителям, які вклали не лише знання, а й часточку себе у серця своїх вихованців. Батькам дякували учні з особливою теплотою, бо для кожного з них батьки – це порадники, опора в житті, та приклад  для наслідування.

Не могли не згадати на лінійках і про героїв, які зараз на східних рубежах боронять Україну. Вони - наша гордість. Їхні щоденні подвиги викликають повагу і  захоплення. Тож у школах громади вшанували хвилиною мовчання героїв, які загинули під час виконання завдань в зоні АТО.

З першим дзвінком учні та вчителі пішли на перший урок у новому навчальному році, темою якого стало «Розкажемо Європі про себе!».

 А на завершення хочеться подякувати вчителям за щоденну працю, ентузіазм, терпіння, за недоспані ночі проведені за перевіркою зошитів. Учням  хочеться побажати цікавого та насиченого шкільного життя, натхнення та успіхів. У цих стінах ви зустрінете нових друзів, здобудете  цінні знання та навички, щоб у майбутньому зробити нашу державу квітучою та успішною!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь