A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Відбулась урочиста серпнева конференція працівників освіти Прилісненської ОТГ

Дата: 01.09.2018 08:27
Кількість переглядів: 1389

              Вітаємо всіх освітян із початком нового навчального року!

30 серпня 2018 року в Будинку культури с. Прилісне відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Прилісненської сільської ради. У піднесеному, радісному та урочистому настрої пройшло відкриття конференції. На захід з’їхалися вчителі з усіх куточків громади. Влучними словами вітальної пісні розпочав конференцію аматорський колектив «Прилісненські молодички» під керівництвом Наталії Сахнік:

«Ціле літо ви не спали, свої школи прибирали,

Скрізь білили, фарбували, меблі всі ремонтували

У відпустці.

Та все ж сили ви набрались, і в Прилісне поз’їжджались

На розмову, на пораду, на учительку нараду,

На серпневу»

Фото без опису

Вчителі початкових класів опорного закладу подарували педагогам авторську пісню Валентини Ліщук «Учительська доля». Заступник сільського голови Олексій Гнатюк привітав усіх присутніх із початком нового навчального року та поділився приємною новиною щодо придбання нового шкільного автобуса.

Привітали із початком трудового шляху 4-ох молодих педагогів, що поповнили ряди тих, хто несе людям знання. Це Бас Юлія, Мосійчук Тетяна, Вавелюк Альона, Доля Аліна. Багато добрих слів було сказано ветеранам педагогічної праці та тим вчителям, що цьогоріч завершили свій педагогічний шлях. Щирими словами вдячності провели на заслужений відпочинок Степасюк Анну Григорівну, Кульчицьку Наталію Василівну, Потоцького Михайла Олексійовича та Борисюка Миколу Васильовича. А Слупачик Наталія Олександрівна, виконуюча обов’язки начальника гуманітарного відділу, вручила цим педагогам подяки та сертифікати на одноразову грошову винагороду.

Відповідно до порядку денного конференції із доповіддю «Нова українська школа – від старту до успіху» виступила в.о. начальника гуманітарного відділу Слупачик Наталія Олександрівна, у якій вона провела аналіз роботи освітян за минулий навчальний рік. Виступили також Буско В.М., Ковбасюк Г.Я. та Телебей Р.І.. Директор  опорного закладу Буско Валентина Миколаївна розповіла про перспективи та плани на новий навчальний рік. Вчитель початкових класів Ковбасюк Галина Якимівна розказала про те, як проходила підготовка до роботи в Новій українській школі. Практичний психолог Телебей Руслана Іванівна ознайомила із потребами та проблеми інклюзивної освіти та супровід дітей з особливими освітніми потребами.

Грамотами за сумлінну працю були нагороджені кращі педагоги громади, за зразкову підготовку до нового навчального року відзначили педагогічні колективи Прилісненської ОТГ. На завершення ведучі заходу Ірина Мельник та Володимир Романік побажали усім присутнім натхнення в роботі, злагоди у шкільних колективах, миру в душі, родині та державі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь