Як відсвяткували День села в Лишнівці

Дата: 29.08.2018 08:26
Кількість переглядів: 1341

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Лишнівка!

День села – свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Лишнівка - це невеличке охайне село, яке споконвіку славилося неповторною культурною спадщиною та славетною історією, своїми працьовитими людьми. Про це свідчить і старовинна церква, датована 17-18 століттям, яка занесена до державного реєстру пам’яток культури.

Фото без опису

28 серпня – особливий день для Лишнівки та одне з найшанованіших свят християн – Успіння Пресвятої  Богородиці. Божа Матір оберігає та благословляє вашу землю протягом багатьох століть. То ж і святкування в Лишнівці розпочалися із святкової церковної служби.

Урочистим привітанням в.о.старости Тетяна Петрівна Ковердюк відкрила спортивні змагання для дітей. Леся Олександрівна Лотвін  чудово організувала та провела «Веселі старти». Діти стрибали в на м’ячах, бігали в мішках, збирали картоплю та грали інші рухливі ігри.

У піднесеному настрої після чудових веселих змагань жителі та гості села побачили конкурс-змагання серед  маленьких красунь «Міс Лишнівочка». У конкурсі взяли участь шість дівчаток 5-6-ти років. Маленькі конкурсантки  розповідали про себе, відповідали на питання вікторини та показували свої таланти. Титул «Міс Лишнівочка» отримала Софія Ковердюк. Та ніхто не залишився без нагороди. Так, Ірина Каращук отримала звання «Міс ерудиція», Каріна Доля – «Міс глядацьких симпатій», Поліна Каращук – «Міс елегантність», Уляна Доля – «Міс чарівність», Ярослава Снопик – «Міс артистичність».

Продовжили свято концертом, що проходив у клубі –філії с.Лишнівка.  Музичні вітання дарував ансамбль Цмінівського будинку культури під керівництвом Пилипчука Петра Степановича.  Яскраве та різнобарвне свято, сповнене посмішок, гарного настрою і сонячних вражень подарував лишнівцям та гостям аматорський колектив будинку культури с.Цміни.

Привітати жителів села приїхали і представники влади - Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко, заступник голови Олексій Гнатюк та спеціаліст гуманітарного відділу з питань культури Юлія Мисливець. Олексій Гнатюк виступив з вітальним словом та згадав жителів села, які боронили нашу Батьківщину на Сході України. Зокрема, Кравчука Валерія та Савчука Сергія було нагороджено нагрудними знаками «Учасник АТО» та «Учасник бойових дій».

Під час заходу були відзначені кращі жителі села та нагороджені цінними подарунками. Теплими словами вітали на святі найстарішу жительку села - Якимчук Ганну та наймолодшого жителя - Мельника Іллю. Господиня, трудівниця і просто хороша людина Галина Савчук була відзначена у номінації «Золоті руки».  За мудрість, впевненість та небайдужість до проблем Лишнівки був нагороджений Василь Каращук у номінації «Активіст села». Чуйна, щира, привітна і доброзичлива Людмила Шуляк отримала звання «Добре серце». Жителька Лишнівки, яка має чарівний голос та не уявляє свого життя без пісні, - Ірина Доля нагороджена грамотою та цінним подарунком у номінації «Закохана в пісню».

 

Тож, ще раз вітаємо лишнівців із Днем села! Нехай ваші оселі минає горе та біда, нехай в кожній хаті буде мир і злагода, а в сім’ї - любов і шана!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь