УВАГА!!! ФОТОКОНКУРС!!!

Дата: 03.08.2018 09:26
Кількість переглядів: 876

Прилісненська сільська рада оголошує фотоконкурс «Великі світлини маленьких куточків моєї громади». До участі у конкурсі запрошуємо всіх жителів громади, які мають фотоапарати, бачать прекрасне і хочуть поділитися з усіма цікавими та чарівними куточками нашого краю. Учасники подають роботи по місцю проживання в Будинок культури та клуби-філії в електронному вигляді в необмеженій кількості, з яких будуть відібрані не більше п’яти авторських робіт одного учасника для участі у фотоконкурсі.

Відібрані фото необхідно подати у відповідності до вимог: розмір не менше 21Х30 см, фотороботи приймаються із зазначенням на зворотному боці прізвища, ім’я, по батькові, року народження, місця проживання автора та контактного номера телефону. До фотороботи додається інформація про населений пункт та місце, де зроблена фотографія, назва роботи.

Світлини для участі у фотоконкурсі  необхідно подати до 20 серпня 2018 року в гуманітарний відділ Прилісненської сільської ради або в клуб-філію за місцем проживання.

Найкращі фотографії будуть оприлюднені на сайті громади та під час урочистостей до Дня Незалежності у фотовиставці «Великі світлини маленьких куточків моєї громади». Переможці нагороджуються цінними подарунками. Фотографуйте та покажіть красу нашого краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь