A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Громада вітає зі святом жителів села Галузія!

Дата: 13.07.2018 14:35
Кількість переглядів: 1687

На свято Первоверховних апостолів Петра і Павла 12 липня село Галузія відсвяткувало свою 441 річницю. Радісно зустрічали гостей села галузійці та запрошували на святковий концерт, що проходив  у місцевому клубі. Ведучі Ірина Мельник та Оксана Снітко урочисто оголосили про початок свята. Розпочався концерт піснею «Село моє» у виконанні юної Ангеліни Шмигельської.

Фото без опису

Староста Іван Шпак привітав односельчан зі святом і розповів про проблеми та перспективи Галузії. Найактивнішим жителям села  староста вручив грамоти Прилісненського сільського голови. Теплими словами вітали на святі найстарішого жителя села – Степана Матвійовича

Євпака та наймолодшу жительку – одномісячну Богданку Грицюк. Відзначили цінним подарунком в номінації «Золоті руки» Білова Анатолія Вікторовича. За активну участь у житті села нагородили фольклорний гурт «Берегиня», який зберігає дорогоцінну спадщину усної народної творчості.

Згадали на святі й односельчан, що боронять нашу Батьківщину на Сході України. Євпак Іванна розчулила глядачів літературно-музичною композицією «Жінко, чого ти плачеш?».  Піснею «Сорочка- вишиванка»  привітала зі святом односельчан Іщик Вікторія.  Дует Дерчун Ярини та Янчишиної Яни з піснею «Райдуга» додав святкового настрою усім присутнім.  Також музичні вітання дарували глядачам місцевий фольклорний гурт «Берегиня», вихованці  із дитячого садочку «Колобок», дует Шпак Яни та Кульчицької Дарини, веселощів додали гумористичні сценки та танцювальні номери в виконанні учнів і випускників місцевої школи.  Ірина Мельник завершила свято піснею «України – це ми».

Свято вдалось на славу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь