І знову перемога!!! Перше місце Городоцького учнівського лісництва в обласному зльоті шкільних лісництв!!!

Дата: 05.07.2018 10:29
Кількість переглядів: 1989

3 та 4 липня на базі Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька відбувся 50 обласний зліт учнівських лісництв. Його провели управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Фото без опису

 У роботі зльоту брали участь команди 25 шкільних лісництв. Упродовж двох днів тривала цікава, захоплююча і водночас напружена боротьба. Юні лісівники захищали свої науково-дослідницькі роботи, над якими працювали упродовж навчального року, виконували завдання практичного туру, демонстрували свої вироби на виставці досягнень. Вона, до речі, зайняла увесь спортзал. Чого  тільки не було. І вироби юних умільців, і колекції деревних порід та кущів, гербарії, зібрання комах і метеликів, навіть картини і різьблення по дереву і, звісно, детальні звіти про пророблену роботу. А всі юннати цьогоріч брали участь у Всеукраїнській акції Держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках», конкурсах творів та малюнків на теми «Людина і ліс» та «Охорона праці в лісовій галузі очима дітей», інших освітніх акційних заходах, мають за це дипломи і грамоти. Юні лісівники провадять велику роботу із озеленення шкільних територій, парків та сквериків рідних сіл, допомагають лісоводам садити, берегти, доглядати, охороняти ліс, дбати про чистоту зелених насаджень.

Юні лісівники мали можливість побувати у знаменитому музеї фауни Шацького лісоколеджу, де є опудала зубрів, лосів, оленів благородних і плямистих, диких свиней, вовків, пернатих.

Практичні квести відбувалися на дослідних майданчиках та у дендропарку. Тут юним лісівникам довелося складати екзамени з лісівництва та мисливства, демонструвати практичні навички з лісівничої справи.

Усі справилися на відмінно,  отримали подяки, грамоти, пам’ятні призи та подарунки. Але найкращими стала команда Городоцького учнівського лісництва Прилісненської об'єднаної територіальної громади - Вакуліч Софія, Голодюк Наталія, Савчук Андрій  на чолі із завідувачем філії Терещенко Ніною Михайлівною та шкільним лісничим Неродик Людмилою, які, до речі, вперше брали участь у такому заході й відразу – ПЕРЕМОГА! Вітаємо вас, пишаємось і віримо, що це лише початок! Нових вам звершень і перемог!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь