До Дня Конституції України

Дата: 28.06.2018 15:32
Кількість переглядів: 1373

       
           З метою виховання почуття патріотизму до своєї держави, вивчення історії створення Конституції України, у сільській бібліотеці-філії села Городок з нагоди святкування Дня Конституції пройшла інформаційна година «Основний оберіг нашої держави». 
         Захід розпочався гімном України та внесенням державного прапора під звуки маршу «За світ встали козаченьки».
         Ведучі зав.бібліотекою Лариса Горайчук та зав.клубом Олена Лісовецька розповіли про шлях становлення Української державності та тривалу історію нашої конституції від княжої доби 11 століття до сьогодення. Провели дискусію із присутніми про значення слова «конституція», її важливість для держави, необхідність цього закону для людини.  Інформували про державні й особистісні цінності, які проголошуєКонституція сучасної України, зачитали витяги статей про права та обов’язки громадян.
Зав.бібліотекою розповіла легенду про Україну, провела ділову «Бліц-розминку» Чи знаєш ти?, підготувала та представила презентацію «Конституція України крізь призму віків». Весело та повчально пройшла гра «Написання Конституції острова «Зелене Чудо». Учасники гри писали та пропонували свої варіанти законів Конституції для жителів острова, на якому немає жодних законів і панує безладдя, для того, щоб остров’яни жили в мирі, дружбі, злагоді. Всі пропозиції були хорошими та необхідними, серед цікавих: допомога один одному, мати гідність і ніколи себе не принижувати, щоб був хороший президент, кожен громадянин заслуговує на гідну зарплату, не порушувати правила природи, недоторканість приватної власності і щоб був порядок.
Декламувала вірші учениця 9 класу Вікторія Борисюк та учениця 11 класу Аліна Борисюк, яка майстерно зачитала вірш Василя Симоненка "Людина". На завершення прозвучала пісня «Україна – це я».
Допомогу у підготовці та організації заходу надала зав.клубом Олена Лісовецька. Долучилась до процесу проведення педагог-організатор НВК с.Городок Оксана Клець, яка забезпечила відеопроектор для презентації.
Лариса Горайчук,
зав.бібліотекою с.Городок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь