Відбулися святкові концерти до Дня матері!

Дата: 14.05.2018 12:50
Кількість переглядів: 1839

Майже у всіх країнах світу друга неділя травня – День матері, але у щоденному вирі подій легко забути про привітання найріднішої людини - мами. Гарні, зворушливі та ніжні слова на адресу  матусь - лунали сьогодні у всіх клубах-філіях Прилісненської громади. Святкові концерти пройшли у селах Галузія, Городок, Замостя, Лишнівка, Карасин та Серхів.

Вітали матерів віршами, гуморесками, піснями та танцями у селі Городок. Весело пройшли смішні інсценізації «Розмова про батьків» та «Як я допомагаю мамі» у виконанні Мирослави Голодюк, Софії Коснюк та Вікторії Громик.

Музичні вітання, українські танці та зворушливі вірші дарували для матусь у селі Галузія.

 По-особливому пройшов концерт у селі Замостя. Музичні вітання линули від Олександра Гуменюка та фольклорного колективу «Калинонька», жителів села Городок. Смішними сценками розважали присутніх Сергій Лопухович та Сергій Телебей.

Червоною стрічкою любові до мами було пронизане свято у селі Серхів. Неймовірно красивим був акробатичний номер учениць цієї школи. Вони продемонстрували свої таланти та вміння у виставці творчих робіт.

На тонкій душевній ноті пройшло свято у селі Лишнівка, де Мельник Оксана - мати п’ятьох  синів – у проникливих віршах розповіла про щоденні хвилювання кожної мами. Мати та донька – Ковердюк Наталія та Ковердюк Олександра – привітали присутніх чудовою піснею.

Найтонші струни душі кожного з гостей зачепила молитва мами Карпенко Валентини до святої Богородиці-Діви за своїх дітей у селі Карасин. Гордість за своїх дітей відчували матері учнів, які подарували мамам тепло та ніжність своїх сердець.

 Цей день нам нагадує про людину, якій ми завдячуємо життям. Отож, не забуваймо висловлювати любов та вдячність своїй найдорожчій матусі. Завітайте в гості, зателефонуйте, надішліть листівку!  Мама чекає на ваше тепло та увагу. Знайдіть час подякувати їй просто за те, що вона є!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь