Відпочинок та оздоровлення в таборах дітей Прилісненської громади

Дата: 04.07.2017 11:48
Кількість переглядів: 1485

         Літо – пора відпочинку! Літо, літо, літечко – золота пора, про це знає уся дітвора. А побувати у таборі, добре відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фори однокласникам, а у шкільному творі на тему «Як я провів літні канікули» написати про яскраві та незабутні враження відпочинку – найсокровенніша мрія кожної дитини.

         Цього року Прилісненська сільська рада самостійно вирішувала, куди відправити на відпочинок та оздоровлення дітей громади, які відносяться до соціально незахищених категорій . З кожного навчального закладу на оздоровлення поїхала одна дитина. Це були і діти учасників АТО, і діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, і діти-напівсироти.

        Вибір впав на табір «Чайка», що на мальовничому озері Світязь Шацького району Волинської області. Табір зустрів наших дітей щирими посмішками молодих вихователів та вожатих. Тут особлива увага приділялася виховній роботі з дітьми під час відпочинку та оздоровлення, направленій на розвиток духовності, національної свідомості, відродження традицій, звичаїв, залучення дітей до заняття спортом та пропаганди здорового способу життя.  Перед дітьми відкрився  світ цікавих ігор,розваг, конкурсів, майстер – класів, змагань, вечірніх дискотек та караоке, купання двічі на день. Був певний розклад дня, якого всі зобов'язані дотримуватися. Повноцінне п’ятиразове харчування.

         Найобдарованіші, найактивніші та найрозумніші  учні громади побували цьогоріч навіть у таборі Міжнародного дитячого центру «Артек-Буковель», що знаходиться в с.Поляниця  Яремчанського району  Івано-Франківської області (завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»).  Діти  насолоджувались чистим повітрям, мальовничою природою, захопливими горами, відпочили, оздоровилися, отримали  масу задоволення та вражень, познайомилися з новими друзями та цікавими людьми.

          Діти  –  наше майбутнє! Тож докладемо зусиль, щоб виростити їх здоровими, сильними, талановитими та щасливими.

ФОТОГАЛЕРЕЯ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь