A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Проекти рішень ради №44/ «Про обмежувальні заходи, пов’язані з попередженням виникнення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Прилісненської сільської ради»

Кількість переглядів: 383
Скликання: Сьоме скликання
Сесія: наступна 2020 року
Тип документу: Проекти рішень ради
Дата: 18.03.2020
Номер документу: 44/
Назва документу: Про обмежувальні заходи, пов’язані з попередженням виникнення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Прилісненської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про обмежувальні заходи, пов’язані з попередженням .......... (0.02 МБ)

                                                                          

ПРИЛІСНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МАНЕВИЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

сьоме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від             2020 року №44/   с.Прилісне                                                                                     ПРОЕКТ                                                                                                                                                 

 

Про обмежувальні заходи, пов’язані з

попередженням виникнення  гострої

респіраторної хвороби, спричиненої

коронавірусом COVID-19 на території

Прилісненської сільської ради

 

 

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, рішення позачергового розширеного засідання Регіональної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської обласної державної адміністрації від 10 березня 2020 року №4 та від 17 березня 2020 року №5,  рішення позачергового засідання Маневицької місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16 березня 2020 року №3, рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Прилісненської сільської ради від 17 березня 2020 року №1, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Заборонити:

1.1.Відвідування закладів освіти її здобувачами до 03 квітня 2020 року.

1.2.Проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів місцевого самоврядування.

1.3.Роботу об’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування ( барів, кафе), закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

2. Рекомендувати закриття підприємств, установ, організацій розташованих на території сільської ради, а у разі неможливості їх закриття через безперервний виробничий цикл, дозволити їх роботу під особисту відповідальність керівника.

3. Власникам торгівельних закладів, поштових відділень та інших закладів забезпечити за допомогою розмітки в касовій зоні, та у разі необхідності на вході, між людьми в черзі відстань 1,5 метри. Здійснювати регулярне прибирання та дезинфікацію приміщень.

4. Директору Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненськї сільської ради» (Камінський О.І.) :

- змістити акценти роботи сімейних лікарів, педіатра по прийому громадян з ознаками респіраторних захворювань з амбулаторії до відвідування  їх вдома та комунікацію через засоби зв’язку (телефони).

- зобов’язати додатково закупити експрес-тести на коронавірус COVID 19, засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі засоби, захисні костюми, кисневі концентратори.

5.Призупинити особистий прийом громадян  виконавчим комітетом Прилісненської сільської ради, його структурних підрозділів, комунальних закладів шляхом опрацювання заяв, скарг, пропозицій громадян у письмовій  та електронній формі.

6. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього рішення згідно з чинним законодавством України.

 

 

 

Сільський голова                                                                                                      І.ТЕРЕЩЕНКО

Гнатюк Олексій

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь