A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Відбувся благодійний турнір з міні-футболу між установами та організаціями Прилісненської громади «Разом до Перемоги»

Дата: 14.05.2023 15:38
Кількість переглядів: 207

Фото без опису14 травня у Прилісненській громаді відбувся благодійний турнір з міні-футболу між установами та організаціями Прилісненської громади «Разом до Перемоги».

Змагання проходили на спортивному майданчику зі штучним покриттям у с.Прилісне, участь у яких взяли 8 команд: ТОВ «Біо-Беррі», ТОВ «Ягоди Волині», ДП «Волиньторф», ТОВ «Надровидобування», «Меблева фабрика» п/п Нестерука О.І., команда від закладів освіти Прилісненської громади, команда молоді с.Прилісне та команда апарату Прилісненської сільської ради.

Під час урочистого відкриття змагань Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко привітав учасників турніру та відзначив важливість проведення таких змагань, побажав усім успіхів і перемоги. Урочисто пролунав Гімн України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, котрі віддали за Україну найдорожче – життя.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Учасники показали неабияку наполегливість, спритність, витривалість та чудову гру. Всі учасники та глядачі отримали безліч позитивних емоцій.

За результатами змагань місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда ТОВ «Біо Беррі»;

ІІ – команда ДП «Волиньторф»;

ІІІ місце – команда молоді с.Прилісне.

Переможці отримали кубки та грамоти, а також дипломи за участь у змаганнях. Колегіальним рішенням суддів кращим гравцем визнаний Андрій Паламар (команда апарату Прилісненської сільської ради).

Щиро дякуємо усім гравцям, які взяли участь у турнірі та гідно представили свої установи та організації, а ще їхнім вболівальникам, які також долучилися до збору коштів на ЗСУ.

Благодійні внески, які було зібрано у сумі 78 тисяч 530 гривень будуть направлені на потреби Збройних Сил України. Разом з тим, підприємець Віталій Ішмурат подарував сертифікат на закупівлю спортивного інвентарю для закладів освіти Прилісненської громади.

На сьогодні першочергове завдання для кожного українця – це допомога армії та усім, хто постраждав від російської агресії. От і ми зробили свій невеличкий внесок у таку довгоочікувану та бажану ПЕРЕМОГУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь