A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Народний депутат Ірина Констанкевич побувала у Прилісненській ОТГ

Дата: 24.10.2018 08:46
Кількість переглядів: 1215

Під час нещодавнього візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич побувала у Прилісненській ОТГ.

 22 жовтня 2018 року у Будинку культури с.Прилісне народний депутат  Ірина Констанкевич публічно прозвітувалася перед Прилісненською об’єднаною територіальною громадою. Ірина Мирославівна увійшла до числа найактивніших законодавців, вона підготувала 30 законопроектів – це найбільше серед п’яти депутатів-мажоритарників, які представляють у парламенті Волинь. Це законопроекти, які «народилися» на 23-му виборчому окрузі і стосуються питань заробітних плат вчителів, харчування дітей чорнобильців, пенсійного законодавства.

Фото без опису

За цей парламентський рік нардеп підготувала 615 запитів та звернень, що стосуються соціального захисту громадян, освіти, медицини, розвитку соціальної інфраструктури, субвенції місцевим бюджетам, ремонту доріг, екології  та захисту довкілля. Всі вони були засновані на проблемах жителів 23-го виборчого округу, адже  Ірина Мирославівна побувала чи не в кожному селі свого округу. І.Констанкевич переконана, що знати про проблеми людей та звітуватись перед громадою – обов’язок кожного депутата.

На соціально-економічний розвиток громад Маневицького району  з ініціативи народного депутата Ірини Констанкевич  було залучено 4 млн 387 тисяч гривень державних коштів, з яких на розвиток Прилісненської ОТГ було спрямовано 722 тис. гривень. Ці кошти - це нова комп’ютерна техніка у закладах загальної середньої освіти, це капітальний ремонт котелень із заміною котлів в НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ с.Городок» та ЗОШ І-ІІ ступенів с.Лишнівка, це реконструкція електромереж вуличного освітлення у с.Городок. За ініціативи Ірина Костанкевич відбувся мистецький проект – конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці», у якому взяли участь 47 дітей з Маневицького району. Зокрема, робота Шкабко Дарини із с. Серхів Прилісненської ОТГ увійшла у четвірку переможців та поїде до США, де відбудеться мистецька виставка «З Україною в серці».

Завдяки принциповій позиції народних депутатів Ірини Мирославівни та Олександра Дехтярчука вдалося не допустити приватизації ДП «Волиньорф». Адже, це підприємство є не лише прибутковим, а й забезпечує робочими місцями більше ніж 300 жителів громади.

Фото без опису

Не залишається осторонь і фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» на основі співфінансування було виділенно 17 тис. гривень на облаштування учительської у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Прилісне. Завдяки такій вдалій співпраці вдалося облаштувати сучасне, просторе приміщення для педагогічного колективу. Вчителі неабияк радіють із цього, адже раніше доводилося тіснитися у маленькій, зовсім непристосованій для учительської кімнаті. Завдяки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках програми «Здоровя вилинян» 9 дітей з Прилісненської ОТГ побувало на відпочинку в Карпатах у дитячому центрі  «Артек-Буковель».

Ірина Мирославівна сказала: «Ця об’єднана територіальна громада яскравий приклад того, як об’єднавшись можна вміло господарювати на благо людей». Ірина Костанкевич не просто парламентар, а відкрита людина, яка щодня працює зі своїми виборцями. Ірина Мирославівна не цурається простих жителів, спілкується з ними про щоденні проблеми та допомагає їх вирішувати. Вона відповідально ставиться до кожного прохання і жодне проблемне питання не лишає без уваги. Ми дуже вдячні Ірині Костанкевич за підтримку, за щоденну працю на благо Батьківщини, за любов до рідного краю. Ірина Мирославівна - дійсно депутат, який представляє інтереси своїх виборців у парламенті, а не лобіює провладні.

Ігор Терещенко влучно висловився про роботу І.Костанкевич «Ми маємо повну підтримку з боку Ірини Мирославівни. Торік ми втілили низку проектів у школах ОТГ. Невдовзі реалізуємо проекти із перекриття дахів у школах сіл Серхів та Карасин. Також за сприяння Ірини Мирославівни було виділено 200 тисяч гривень державних коштів з фонду соцеконому, за які плануємо придбати автобус для потреб комунального господарства.»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь