Туристичний табір пройшов на УРА!

Дата: 18.06.2019 19:43
Кількість переглядів: 1375

Літо – пора активного відпочинку, насолоди канікулами і масою вільного часу. Кожен для себе вибирає той спосіб відпочинку, який йому найкраще підходить і ближче до душі.  Але кожному із батьків хочеться, щоб їхні діти не лише цікаво, весело, але й змістовно та корисно проводили свій час.

Тож цьогоріч Прилісненська сільська рада вирішила організувати туристичний табір для дітей старшого шкільного віку на базі відпочинку озера Тросне. Рішенням сільської ради були виділені кошти на закупівлю продуктів для учасників табору. Наказом гуманітарного відділу та наказами по школі був призначений начальник табору в особі Скорик Галини Михайлівни та вихователі. Щодня був присутній медичний працівник, на території озера працювали рятувальники.

Фото без опису

Начальник та вихователі туристичного табору «Іскорка» потурбувались про те, щоб відпочинок дітей пройшов якнайцікавіше та найкорисніше для здоров’я. Нудьгувати дітям було зовсім ніколи – щоденні цікаві заходи, екскурсії до лісу та озера Святого, спортивні ігри, змагання та конкурси. Ніхто не залишився осторонь, всі були учасниками різноманітних заходів: конкурсу на найкреативнішу газету «Мої емоції від літа», екібани з природного матеріалу, конкурсу на вправного стрільця та вмілого рибака, конкурсу найкращої господині на польовій кухні. Щодня лунав голосний сміх та веселі пісні біля вогнища.

Всі діти, повні приємних вражень, поверталися додому задоволеними, повними позитивної енергії, готовими до нових звершень. А це – найважливіша для нас подяка.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь