НОВИНИ

06 Грудня, 2023 р., 12:13
Вітаємо зі святом сильних та непохитних! День Збройних Сил – це не лише день армії, а й день героїв, які стоять на захисті кожного українця. Дякуємо вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. Ваші подвиги та жертви для благополуччя країни є незрівнянними. Нехай кожен український захисник та захисниця будуть захищені від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої! Слава Україні!
05 Грудня, 2023 р., 09:20
5 грудня волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, присвячений особам, що займаються волонтерством добровільно та безкорисливо. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.
01 Грудня, 2023 р., 11:38
Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, староста Серхівського старостинського округу Андрій Паламар та старший офіцер відділення відділу обліку мобілізаційної роботи першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Олександр Антонюк вручили високу державну відзнаку  дружині загиблого Ігоря Паламара з села Серхів медаль «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ» (посмертно), відповідно до Указу Президента України від 08 вересня 2023 року.
24 Листопада, 2023 р., 15:40
До дня працівників сільського господарства України 85-річну жительку села Галузія, власницю особистого селянського господарства,  Ляцевич Хіонію Миколаївну, яка утримує 7 голів великої рогатої худоби, п’ять із яких дійні, нагороджено почесною грамотою Управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації. У свої 85 Хіонія Миколаївна щодня, 3 рази на день, вручну доїть 5 корів, реалізовує 1,5 тонн молока в місяць заготівельникам, залишається життєрадісною та оптимістично чекає народження телят ще від двох корів.
21 Листопада, 2023 р., 15:52
    21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.    Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні з росією, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.    Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках, та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.
13 Листопада, 2023 р., 11:21
Страшна звістка прийшла у громаду. 10 листопада 2023 року у Донецькій області, захищаючи Україну від російського окупанта, помер житель села Прилісне Лук'янчук Віталій Анатолійович. Віталій захищав рідну Вітчизну з грудня 2022 року. Був навідником оператором механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.
09 Листопада, 2023 р., 12:49
Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва! У цей прекрасний осінній день — 9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. У цей день ми вітаємо з професійним святом людей, що дарують нам музику, живопис, театр, танець, книгу і багато інших, неосяжних, але таких важливих для сучасного суспільства речей. Сьогодні російський агресор вбиває не лише наших людей, нищить не лише наші міста і села, а й нівечить культуру, мистецтво, слово, розграбовує музеї та осередки культури. Нині у запеклій кровопролитній боротьбі ми відстоюємо не лише територію, не лише життя українців, а й нашу культуру, бо українська культура – ще одна потужна зброя проти рашистських загарбників. Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашого краю та України. Слава Україні!
08 Листопада, 2023 р., 14:25
Інспектор з питань комунального майна Анатолій Бортнік протягом 6-7 листопада працював у місті Луцьку з проєктною командою з усієї Волині над розробкою ініціатив розвитку в рамках програми «Посилене партнерство для сталого відновлення», який впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлена Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA). Досвідчена команда тренерів та фасилітаторів Peter Hotsalyk, Olga Ivankiv, Katia Simenovich-Mykhalchuk та @Наталія Василик працювала з учасниками над покращенням ідей та перетворенням їх у повноцінні проєкти на різноманітну тематику, зокрема, виробництво альтернативного палива в селі Прилісне.
08 Листопада, 2023 р., 14:20
7 листопада вшанували пам'ять Заслуженого вчителя України, Відмінника народної освіти, Людини, яка все своє життя присвятила розвитку шкільної справи у районі, колишнього директора Прилісненської школи (1955-1989 рр.) Скорика Михайла Юхимовича, якому 7 листопада 2023 року могло б виповнитись 100 років. Саме завдяки Михайлу Юхимовичу у далекому 1961 році була збудована школа у Прилісному і навчання з двозмінного перейшло на однозмінне. Справжній пам'ятник цій особистості стоїть зараз у центрі села - це адмінбудівля Прилісненської сільської ради, яка колись і була тією школою.
23 Жовтня, 2023 р., 12:13
Сьогодні прийшла сумна звістка в нашу громаду. 12 жовтня 2023 року в Запорізькій області від рук російських окупантів загинув житель села Серхів, молодший сержант Войтко Віктор Вікторович, 1994 р.н. Віктор призваний на військову службу у травні 2023 року, відданий Військовій присязі на вірність українському народу до останнього подиху захищав українську землю. Не вберіг себе...Згорьовані батьки чекають сина вдома та приїде він востаннє додому в домовині. Вічна пам'ять Віті! Чекаємо сповіщення, щоб гідно зустріти нашого Героя!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь