"На крилах любові"-святково-розважальний вечір у с.Городок

Дата: 21.02.2018 19:55
Кількість переглядів: 1560

На крилах любові
 
         Під такою назвою у приміщенні клубу села Городок пройшов святково-розважальний вечір до Дня Валентина та з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня, організований зав.клубом та зав.бібліотекою.
         Ведучі заходу подружжя Вегера Максим і Лілія  та зав.сільською бібліотекою Лариса Горайчук розповіли про традиції святкування вказаних свят в різних країнах. Привітали усіх присутніх з Днем закоханих та все жіноцтво з наступаючим Днем 8 Березня.
         Інсценізацію «Валентинка для батьків» представили учні 6 класу Мирослава Голодюк, Вікторія Громик, Софія Коснюк та в ролі Амура учень 8 класу Максим Ковальчук.
Відбулася театралізована постановка гумористичної мініатюри «Стецькові женихання», де свою майстерність, талант та артистизм проявили Сергій  Лопухович (Стецько), Ольга Голодюк (Галя), Наталія Нікітчук (американка), Катерина Волосюк (німкеня), Олена Савонік (іспанка), Тетяна  Громик (француженка), Ольга Кувіца (росіянка) та учениця 11 класу Аліна Борисюк в ролі українки.
 Викликали сміх жартівливі костюмовані міні-сценки «Як дві куми святкують 8 Березня» у виконанні Сергія Телебея та Сергія Лопуховича.
         Весело було організовано розважальне шоу «Хто зверху», де перемогу отримала команда дівчат. Цікавим було проведення конкурсу подружніх пар «Половинка до половинки – одне ціле», де найкращі знання  один про одного та інтелектуальні здібності показала молода сім’я Кобринів Василя та Богданни. Справедливими та об’єктивними були члени журі у складі Надії Корецької, Надії Демчук та Наталії Сахнік.
      Музичні пісенні вітання линули від студентки Катерини Грудік, вчителів музики та англійської мови Іванни Мельник та Богданни Кобрин. Вітальними пісенними композиціями радували гості із села Прилісне Вікторія Вавдійчик, Вікторія Курчик, Олена Лук’янчук. Емоційно та майстерно декламувала власні поетичні твори про кохання учениця 11 класу Вікторія Мороз.  Учні 9 класу Ірина Неродик, Христина Завіша, Богдан Мефанік та Андрій Савчук виконали танець закоханих «Віденський вальс».
         Всі присутні глядачі отримували насолоду та радість від свята, взамін даруючи учасникам дійства щедрі оплески.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь