A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Три свята об'єднало людей різних професій у Будинку культури с.Прилісне

Дата: 29.09.2017 18:19
Кількість переглядів: 1779

              П’ятниця 29 вересня об’єднала  в Будинку культури с.Прилісне людей трьох професій – працівників освітянської ниви, які відзначатимуть своє професійне свято День Учителя в першу неділю жовтня, вихователів та помічників вихователів дошкільної галузі, які відзначали Всеукраїнський День дошкілля 27 вересня, та бібліотекарів сільських і шкільних бібліотек, свято для яких наступить 30 вересня.  Напередодні в кожному куточку країни проходять урочисті святкування з цих нагод. Не стала винятком і Прилісненська громада. Привітати освітян, працівників дошкільної галузі та бібліотекарів з їхнімии професійними святами завітав заступник сільського голови Олексій Гнатюк. Звертаючись до присутніх, Олексій Іванович подякував усім за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, адже саме цим людям вдається знаходити в  маленьких дітках, які вперше переступають поріг дитячого садочку, школи, майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців, а також побажав гідної зарплатні, щоб вистачило на кругосвітню подорож.

Фото без опису

          У рамках святкування спеціаліст (Слупачик Н.О.) та начальник (Шнайдер О.О.) гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради виконали приємну місію – за багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти, Всеукраїнського дня дошкілля та Всеукраїнського дня бібліотек  кращі педагоги, вихователі, помічники вихователів, бібліотекарі, робітники обслуговуючої сфери, а також водій шкільного автобуса  були нагороджені грамотами. Приємним сюрпризом для багатьох стали відзнаки високого рівня. Так, голову методичної ради освітнього округу Прилісненської сільської ради Шипелик Світлану Іванівну було нагороджено грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації. Та найбільше нагород отримала Терещенко Ніна Михайлівна, керівник навчально-виховного комплексу «Загальнооосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад с.Городок» - філії опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне». До грамот за перемоги в різних конкурсах окружного, районного і навіть обласного рівня приєдналась Подяка Ніні Михійлівні від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці за сулінну працю, особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління.

           На свято були запрошені й ветерани педагогічної праці, які почули зі сцени багато теплих слів вдячності, а також квіткові подарунки.

           Концерт вдався на славу. Адже музичні вітання, вірші, гуморески, танці і навіть акробатичні номери виконували цьогоріч учні усіх навчальних закладів округу. Порадували співом і педагоги: Матвійчук Анастасія, Ковердюк Наталія,  Мельник Іванна.

Фото без опису

          Глядачі бурхливими оплесками дякували за подарований гарний святковий настрій.

        Закінчилося свято, однак ще довго відлунюватимуть у спогадах кожного з його учасників слова ведучих та виступаючих з побажаннями миру, добра, злагоди та творчих злетів.

       Хай праця вчителя, вихователя, бібліотекаря буде гідна поваги, визнання і шанування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь