Волинський зорепад

Дата: 16.07.2018 15:15
Кількість переглядів: 2004

На «Волинському зорепаді»  засіяли яскраві зірки Прилісненської громади!

14-15 липня у  Маневичах відбувся перший відкритий пісенний фестиваль - конкурс вокального мистецтва «Волинський зорепад», метою якого було виявлення та підтримка юних обдарувань у вокальному жанрі. Урочисте відкриття заходу відбулося 14 липня в районному будинку культури. У фестивалі взяли участь солісти та ансамблі малих форм (дуети, тріо, квартети) з Луцька, Вараша, Ковеля, Тернополя, Києва та з інших куточків нашої Батьківщини. Приїхали конкурсанти навіть із сусідньої Польщі та  далекої Литви. Учасниками вокального конкурсу стала і  талановита молодь Прилісненської громади: Яна Жовнерук із села Серхів, Ангеліна Шмигельська із села Галузія, Дана Горайчук та Вікторія Курчик із Прилісного, Богдана Кобрин із села Городок.

Фото без опису

Для конкурсантів були передбачені святкова дискотека та дитячі розваги, на відвідування яких вони отримали одну безкоштовну контрамарку. Всі учасники були нагороджені дипломами та пам’ятними призами. Дипломантами конкурсу стали Яна Жовнерук (керівник Галина Назарук), Ангеліна Шмигельська (керівник Сергій Борух), Вікторія Курчик (керівник Наталія Сахнік) та Богдана Кобрин (Олена Лісовецька).

 15 липня відбулося нагородження переможців конкурсу та гала-концерт за участю лауреатів фестивалю, яке транслювалося в прямому ефірі 12 каналу. Серед переможців була і наша Дана Горайчук (керівник Наталія Сахнік). Юна вокаліста  стала лауретором фестивалю –кункурсу «Волинський зорепад – 2018» та була нагороджена дипломом  та цінним подарунком – золотою підвіскою.

Дякуємо нашим юним талантам та їхнім керівникам за те, що гідно представили нашу громаду на пісенному фестивалі «Волинський зорепад». Нехай ваші зірочки яскраво засіяють на найбільших сценах країни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь