Чому одне з найуспішніших держпідприємств Волині хочуть віддати у приватні руки

Дата: 27.06.2018 10:15
Кількість переглядів: 1182

Найбільш успішні підприємства енергетичної галузі намагаються приватизувати. Це ще раз доводить неефективність державного менеджменту – прибуткові підприємства у країні вбивають, а зі збитковими не можуть дати ради. Про це під час брифінгу в парламенті заявила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич та працівники підприємства.

Фото без описуЛогічною є передача у приватні руки держпідприємств, які через певні причини занепадають. Тоді приватні власники отримують владу "підняти з колін" кризове підприємство і перетворити його на процвітаюче. За прагненням "прихватизувати" успішне й прибуткове держпіжприємство стоїть лише жага розкрадання коштів зі "злачного місця", адже це справжня "золота жила" для адептів дерибану і корупції.

21 червня спеціальна контрольна комісія Верховної Ради з питань приватизації мала розглянути питання щодо приватизації державних підприємств "Волиньторф" та "Рівнеторф". Втім, народним депутатам вдалося переконати членів комісії не включати підприємства до переліку таких, що підлягають приватизації.

"Це ті підприємства, які не лише приносять прибуток у місцеві бюджети, а й забезпечують робочими місцями велику кількість людей. Ми категорично проти того, щоб успішні підприємства приватизували. Вони мають розвиватися", – підкреслила Ірина Констанкевич.

Нардеп зазначила, що перші спроби приватизувати ці підприємства робили ще чиновники часів Януковича. Однак тодішній владі так і не вдалося протягнути сумнівну оборудку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь