Прощання зі шкільною домівкою випускників опорного закладу с.Прилісне

Дата: 25.06.2018 12:08
Кількість переглядів: 3292

23 червня в Будинку культури Прилісненської сільської ради  зібралося дуже багато людей: учні, вчителі, батьки, а також  чимало гостей, адже подія  незвичайна – хвилюючий та  довгожданний  випускний вечір 34 учнів одинадцятих класів опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне».

Дівчата у гарних вечірніх сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз.

У цей день для них розпочався відлік   їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала   рідною домівкою, і  друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Радість, гордість  і  одночасно сум від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківських порогів, – на обличчях та в очах батьків випускників.

Лунали  щирі, теплі слова вдячності та побажань  від випускників школи, педагогів, батьків. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу кружляють випускники, їх улюблені мами розповідають для своїх дітей вірші. Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили.

Зворушливим моментом був вірш у виконанні юної поетеси Вікторії Мороз для своєї мами Наталі.

Випускників  та всіх присутніх привітали   зі святом начальник гуманітарного відділу Винниченко Л.Н., класні керівники 11-х класів: Людмила Миколаївна Коснюк запитала в дітей: «Чи хочуть вони бути щасливими?» – на що діти відповіли впевненно «Так» - «То шануйте батьку й неньку  - і тоді все у вас буде добре» - завершила друга класна мама. Оксана Вікторівна Совгуть подякувала дітям за те, що вони в неї були, і наголосила, що завжди їх чекатиме в гості.

Розчулила гостей і перша вчителька одинадцятикласників -Валентина Іванівна Ліщук, яка пригадала, якими маленькими були такі дорослі красені й красуні, та побажала їм вірних друзів, здорових батьків та хорошої, для кожного своєї, життєвої дороги.

Директор опорного закладу Валентина Миколаївна Буско та заступник з навчально-виховної  роботи Ірина Володимирівна Рублик вручили випускникам атестати про повну загальну середню освіту та грамоти за поглиблене вивчення окремих предметів. Для кожної дівчини та юнака Валентина Миколаївна знайшла окремі слова, дала настанови на майбутнє життя, поради, як бути успішними та щасливими.

З напутнім словом до випускників звернулися батьки Наталія та Руслан Матвіюки, вручили уже таким дорослим дітям хліб та побажали щасливої дороги в майбуття.

Завершився святковий концерт та вручення документів про освіту піснею «Випускний» у виконання усіх випускників.

Тож, дорогі випускники, міцного вам здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! У щасливу путь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь