Випускний у дитячому садочку - це веселе свято із присмаком суму!

Дата: 24.06.2018 08:01
Кількість переглядів: 1185

У червні святкують випускні вечори не лише школярі, але й маленькі дошкільнята – вчорашні малюки, а в майбутньому – першокласники. У дошкільному підрозділі НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ с.Городок» також  відбувся красивий і урочистий випускний бал.

Перший бал у житті, згодом будуть інші, але цей перший бал "Прощання із дитинством" у маленьких сердечках залишиться назавжди. Цього року садочок  покидають 11 вихованців.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей - усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу. Сльозинки котяться по обличчях вихователів і батьків, а діти наївно та щиро посміхаються їм у відповідь. У своїх віршах маленькі випускники прославляли садочок, прощалися з улюбленими іграшками, висловлювали свої мрії на майбутнє, дякували усім працівникам за щиру турботу. Слова вдячності малята висловили тим, хто протягом кількох років допомагав їм пізнавати світ, рости вихованими, здоровими і чуйними, тим, хто піклувався і дбав про них: завідувачу дошкільним підрозділом Гуменюк Тетяні Миколаївні, вихователям Марії Миколаївні Крисик та Лідії Олексіївні Романік, музичному керівнику Іванні Володимирівні Мельник, медсестрі Людмилі Василівні Неродик, працівникам кухні, і, звичайно, завідувачу філії Терещенко Ніні Михайлівні, для якої цей день був подвійним святом, адже Ніна Михайлівна святкувала свій День народження.

 Навіть через багато-багато років малята пам’ятатимуть і перші казочки, і прогулянки, і свята в садочку, і перші незграбні літери, написані власноруч під дбайливим поглядом вихователів, і смачну кухню, і чисте подвір’я, і уроки музики…

            Дітки були нагороджені грамотами випускника закладу дошкільної освіти та отримали у подарунок шкільне приладдя від спонсора Ковальчука Василя.

            Від імені голови Прилісненської громади і діток, і батьків з таким важливим святом привітала провідний спеціаліст гуманітарного відділу Слупачик Наталія Олександрівна та вручила кожному випускничку подарунок.

           А на завершення свята дошкільнята разом із батьками і вихователям випустили в небо різнокольорові кульки.

          Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь